D2i – Design to innovate

D2i – Design to innovate formidler strategisk design til virksomheder i alle størrelser.

Strategisk design er et mindset, en metode til at opnå resultater og vækst – også kaldet designtænkning.
I D2i skatter vi faglige kompetencer som projektledelse, kommunikation, viden om design, netværk, fundraising og administration højt.

D2i, som er en klyngeorganisation har eksisteret i mere end 5 år og har indtil nu hjulpet mere end 550 danske virksomheder med en introduktion til designtænkning og fortsat anvendelse heraf. Det svarer til mere end 1600 ansatte.

Der er to måder hvorpå vi er i kontakt med virksomheder og deres ansatte:

  • Vi har betalende medlemmer af D2i og benytter sig af vores viden og netværk inden for strategisk design. Disse virksomheder er allerede fortrolige med designtænkning, men ønsker at gøre det til en del af virksomhedens kultur.
  • Den anden gruppe er deltagere i vores mange aktiviteter, som vi udarbejder og eksekverer i samarbejde med en række samarbejdspartnere som f.eks SDU, Designskolen Kolding, Børnenes Hovedstad og Kolding kommune. Aktiviterne er gratis at deltage i.
    Deltagere ved vores aktiviter har sjældent prøvet designmetoder før, men efterfølgende kan det være en mulighed for dem at blive betalende medlem.
Find ledige jobs hos D2i – Design to innovate her

D2i – Design to innovate er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Formidling Fundraising Generalist Kommunikation Konsulent Ledelse Marketing Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Økonomi/Regnskab Økonomistyring

D2i – Design to innovate

Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding