Crown World Mobility

Crown World Mobility har flyttet mennesker på tværs af grænser siden 1965 verden over og håndterer alt fra den ene flytning om året til komplekse global mobility programmer for store globale virksomheder.

Der mangler ikke udfordringer, når man får et nyt arbejde i et andet land. Beslutningen har stor betydning for de ansatte og deres families dagligliv. Men der er politikker at navigere, formaliteter der skal koordineres og betingelser, der skal opfyldes samtidig med at medarbejderen hurtigst muligt skal igang og levere på det nye job.

Crown’s tilgang er at arbejde med alle involverede i processen for at finde den rigtige, personlige løsning der virker for hele organisationen. Det betyder ofte en unik løsning, som Crown har erfaringen og kompetencerne til at levere.

Med mere 207 kontorer verden over er vi loyale overfor vores lokalsamfund og miljøet. Crown har et oprigtigt og håndgribeligt CSR program, der støtter sundhed, uddannelse og velfærd.

Derfor arbejder vi også tæt med både kommuner og lokale virksomheder for sammen at finde den hurtigste og smidigste måde at få tiltrukket og fastholdt de udenlandske talenter, vi alle sammen har brug for og ikke mindst sørge for en hurtig, effektiv og positiv start i Danmark.

Crown World Mobility er den del af Crown Worldwide Group, grundlagt i 1965 med hovedkvarter i Hong Kong. Til Crown Group hører også Crown Relocations, Crown Records Management, Crown Fine Art, Crown Logistics og Crown Wine Cellars.

Læs mere her

Crown World Mobility

Jernholmen 54
2650 Hvidovre