Coromatic A/S

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner.

Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering.

Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbydere, hospitaler, forsvaret og anden bygningskritisk infrastruktur. Coromatic tilbyder rådgivning, drift, service og vedligehold. Vi designer, bygger og driver energieffektiv, teknisk infrastruktur. Coromatic har mere end 500 medarbejdere, og har leveret løsninger og services til mere end 5.000 virksomheder i Norden.

Vores mission:

Vi hjælper vores kunder med at sikre deres kritiske forretning 24/7 og skaber et Coromatic som tiltrækker, udvikler og interesserer sig for branchens bedste medarbejdere.

Vores værdier:

  • Vi er en pålidelig og langsigtet partner for vores kunder med høj, faglig integritet”
  • Vi tilføjer værdi til vores kunder ved at sikre og forbedre deres kritiske infrastruktur på den mest omkostningseffektive og bæredygtige måde.
  • Sammen skaber vi en inklusiv- og performance-driven Coromatic-kultur.

Vores værdier vejleder os i vores handlinger. Sammen danner de kernen i Coromatics virksomhedskultur.

Med os har du mulighed for at arbejde med interessante opgaver i et sundt arbejdsmiljø med fokus på udvikling. Kontakt os, hvis du vil hjælpe med at sikre kritisk infrastruktur i samfundet og gerne vil være en vigtig spiller i vores fantastiske team!

Find ledige jobs hos Coromatic A/S her

Coromatic er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Elektriker Køletekniker Maskinmester Projektledelse/Planlægning Salg Salgsingeniør Styringstekniker Tekniker Teknisk Service

Coromatic A/S

Agerhatten 5
5220 Odense SØ

Hjulmagervej 11D
7100 Vejle