Core Competence ApS

People growing business
Vi tror på, at professionelle og personlige kernekompetencer skaber resultater, udvikling og vækst. Både for det enkelte menneske og for virksomheden.
Derfor brænder vi for at bringe mennesker og virksomheder sammen, så strategier bliver til virkelighed. Vi arbejder stålsat, professionelt og kompetent for at finde den helt rigtige kandidat til netop den ledige stilling i netop din virksomhed.
Vi tror på, at både mennesker og virksomheder udvikler sig bedst, når vi dyrker det, vi brænder for og er gode til: Vores Core Competence.

Betroede rådgivere
Core Competence er en virksomhed af selvstændige partnere, der arbejder tæt sammen om at løse opgaver inden for både search og consulting. Udover en oprigtig interesse i at få både mennesker og virksomheder til at lykkes har alle partnere omfattende ledelseserfaring fra tidligere stillinger. Derfor fungerer vi også ofte som betroede rådgivere for både ejere, ledere og bestyrelser for eksempel i forbindelse med strategiprocesser og udvikling af medarbejdere, teams og ledere i virksomheden.

10 år – 800 ansættelser
Sådan lyder vores grundfortælling. Den udtrykker, hvad vi tror på, og hvordan vi arbejder. Det har vi gjort, siden Per Stabel grundlagde virksomheden i 2008. I løbet af de første 10 år har Core Competence hjulpet virksomheder med at ansætte flere end 800 ledere og specialister. Og vi gør mere end det.

Kontakt os og hør mere
Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med ambitiøse ejere, direktioner, bestyrelser og kandidater om at skabe vækst gennem personlige og professionelle kernekompetencer? Du er altid velkommen til at kontakte os. Det gælder uanset, om du har ansvaret for din virksomheds næste strategiprojekt eller for ansættelse af kommende ledere og specialister. Og det gælder selvfølgelig også, hvis du selv er kandidat på udkig efter nye, spændende udfordringer.

Find ledige jobs i Core Competences database her

På Core Competences jobside kan du finde jobs inden for nedenstående kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Agronom Automation/Automationsteknolog Biolog (natur) Biolog (sundhed) Business Intelligence Bygningskonstruktør Design Kommunikation Digital Design Eksportsalg ERP-systemer Farmakolog/Toksikolog Farmakonom Finansiel rådgivning/Financial trading Forsikring og assurandør Fundraising Hardwareudvikling HR Indkøb Ingeniør International Business Jura Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Multimedia Offshore/Maritim Oversættelse og sprog Procesoptimering og supply chain Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Revision Robotteknologi Salg SEO og Digital Marketing Sikkerhedsledelse Sociale medier Softwareudvikling Telekommunikation Webudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Core Competence ApS

Kolding Åpark 2, 3. sal
6000 Kolding