Contiga A/S

En af nordens største betonelement fabrikker.

Contiga A/S råder i dag over mere end 35.000 m2 produktionshaller og har en af Nordens største produktionsfabrikker samlet på et sted.

Vi laver elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – fra enfamiliehuse til de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger.

Og vi er kendt for totalløsninger og sønderjysk grundighed. Kvalitet er vores vartegn, og fleksibilitet er vores styrke. Vi har egen tegnestue, statikafdeling og Danmarks største element-fabrik. Og netop på grund af dette professionelle setup kan vi levere til konkurrencedygtige priser uanset omfanget af jeres byggeri.

Gennem de seneste år har vi oplevet en ekspansiv vækst, hvor vi har udvidet vores kompetencer og produktionspalette og samtidig optimeret alle interne processer. Erfaringen og udvidelsen betyder, at vi i dag entrerer på de største byggerier i Danmark.

Find ledige jobs hos Contiga A/S her

Contiga A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Elektriker Erhvervsudvikling HSEQ (QHSE) Indkøb It-teknolog Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Procesingeniør Procesinnovation Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Salgsingeniør Sikkerhedsledelse Økonomi/Regnskab Økonomistyring
Contiga A/S - Denmark 2019 Profilfilm

Contiga A/S – Denmark 2019 Profilfilm

Contiga A/S er en af Denmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har vi i mere end 35 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt indenfor konstruktion, produktion og montage af betonelementer.

Contiga A/S

Mads Clausens Vej 58
6360 Tinglev

Lysholt Allé 10
7100 Vejle