Consortio IT

Consortio IT er den kompetente og professionelle Microsoft partner i Sønderjylland, der fokuserer på et stærkt partnerskab og værdibaseret samarbejde.

Vi har pr. 1. september 2016 åbnet kontor i Sønderborg, hvorfra vores ambition er at være det foretrukne og lokale Microsoft Dynamics NAV og C5 hus (tidligere kendt som Navision) i Sønderjylland.

Vi har specialiseret os i at implementere, opgradere, udvikle, supportere og rådgive i IT løsninger med fokus på Microsoft Dynamics NAV, C5, Office 365, Power BI og Azure Cloud. Vi har meget stor erfaring med Microsoft Dynamics NAV, og medarbejderstaben besidder tilsammen mere end 100 års Microsoft Dynamics NAV og C5 erfaring, og er den seriøse og professionelle partner, der kan supportere jer i forhold til den forandringsproces, der er i forbindelse med en opgradering eller ny-installation af et ERP system.

Consortio IT er kendetegnet ved at have en agil tilgang til alle opgaver og benytter udelukkende de nyeste Microsoft teknologier, for derved at sikre den optimale og mest fremtidssikre platform. Vi har fokus på at skabe værdi hos vore kunder, og prioriterer et stærkt partnerskab og tillidsbasseret samarbejde.

Derudover, vil vi også være med til sikre at virksomheder i Sønderjylland får adgang til den nyeste og mest moderne IT teknologi, så de fortsat kan forblive konkurrence dygtige.
Vi kører vores forretning med baggrund i gode jyske dyder, hvor et ord er et ord, og hvor alle smøger ærmerne op, når det er nødvendigt.

Find ledige jobs hos Consortio IT her

Consortio IT er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Business Intelligence Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) ERP-systemer It-ingeniør Programmering Projektledelse/Planlægning Softwareingeniør Softwareudvikling

Consortio IT

Kongevej 28
6400 Sønderborg