COMPAR ApS

COMPAR tager sig af partneren – med 100 % jobgaranti

Oktober 2015 stiftede tre mennesker COMPAR med det formål, at opbygge et sikkert og privat alternativ for at få spouses/partnere i arbejde. Jane Elgård Petersen har en baggrund som kulturdetektiv og relocationkonsulent, Kirsten Paulsen og Søren Bøge Sørensen som coaches og headhuntere. Denne kombination af kompetencer giver et fantastisk afsæt for at yde den assistance, der ligger i TalentWorkProgramme®. Deres netværk blandt virksomheder i alle størrelser, deres metode, viden og drive sikrer virksomhederne en unik platform for fastholdelse og tiltrækning af deres nye medarbejder.

TalentWorkProgramme® – tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere

COMPAR yder virksomhederne sikkerhed for, aktivt at gøre en indsats for medarbejderes partnere. For at understrege den specielt udviklede model og deres TalentWorkProgramme®, giver COMPAR 100 % jobgaranti – og det er unikt.

Tiltrækning – fastholdelse – tilfredshed – sparede omkostninger – øget menneskelig værdi = COMPAR

Når vi i COMPAR taler med virksomhederne, ønsker de at få tilført den værdi, der ligger i, at den medarbejder, de har kostet mange penge på at hente til sig enten fra udlandet eller fra andre egne af Danmark, får et tilbud om at få sin partner i et håndholdt forløb. Med vores program sikrer vi, at partneren kommer i ansættelsesforløb i relevante og særligt udvalgte virksomheder, og at det i sidste ende lykkedes at få et job. Hvis vi oversætter det sidste betyder det, at vi giver 100 % garanti for en ansættelse.
COMPAR ApS tilbyder en håndholdt jobindsats kaldet TalentWorkProgramme®.

TalentWorkProgramme® – en del af strategisk HR/CSR

COMPAR arbejder for, at virksomhederne indarbejder TalentWorkProgramme® i deres ansættelsesprocedure fra start. Det vil sige, at de allerede i sine stillingsannoncer gør opmærksom på, at medfølgende partnere får tilbudt et TalentWorkProgramme® gennem COMPAR.

Undersøgelser viser, at den primære årsag til, at en medarbejder rejser hjem før tiden er, at partneren ikke kommer i job, og at familielivet således ikke fungerer.

COMPAR fokuserer på at få skabt work-life-balance i de familier, der er rejst til landet eller en anden landsdel for at arbejde. Det er lige vanskeligt om det er Ballerup eller Brasilien. Vi sikrer, at partneren kommer i arbejde og dermed, at din medarbejder bliver. Det skaber sammenlagt øget værdi på bundlinjen.

COMPAR’S TalentWorkProgramme® er dermed et supplement til, hvad der gøres rigtigt godt fra bosætningskoordinatorernes side i kommunerne, partnerlivskonsulenterne i work-live-stay, jobcentre og hvad der ellers tilbydes fra det offentliges side. COMPAR lægger det sidste lag på som betyder, at den ledige talentmasse bliver udnyttet til gavn for danske virksomheder og samfundet i sin helhed. Og COMPAR giver 100 % jobgaranti.

COMPAR skal være landsdækkende og derfor laver vi aftaler med andre headhuntere, rekrutteringsvirksomheder og coaches over hele landet. Kunderne er overalt i Danmark om det er store koncerner, små og mellemstore virksomheder eller udflytning af statslige arbejdspladser.

Se mere på www.compar.dk eller kontakt adm. direktør Søren Bøge Sørensen for yderligere oplysninger på telefon +45 2027 4666.

COMPAR – it’s all about people

Find ledige jobs i COMPARs database her

På COMPARs jobside kan du finde jobs inden for nedenstående kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se syddanske virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Agronom Arkitektur Audiolog Automation/Automationsteknolog Biolog (sundhed) Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Datamatiker Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Eksportsalg Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog ERP-systemer Farmaceut Farmakonom Formidling Forskning HR HSEQ (QHSE) Indkøb Ingeniør Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Jura Kemiingeniør Kommunikation Lager og logistik Ledelse Læge Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Nanoteknologi Offshore/Maritim Plastmager Procesingeniør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Sikkerhedsledelse Softwareingeniør Softwareudvikling Speciallæge Tandlæge Tekniker Transport Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

COMPAR ApS

Mørupvej 16
7183 Randbøl