Colourbox ApS

Leder du efter en innovativ og udfordrende arbejdsplads? Et sted hvor du har friheden til at bidrage med nye ideer alt imens, du lærer fra andre kloge hoveder?

Colourbox er et internationalt firma med kontorer i Odense og Berlin med mere end 25 ansatte fra 10 forskellige nationaliteter. Vi søger nye kreative ansatte inden for softwareudvikling, marketing og salg. Vi ville elske at høre fra alle, studerende og færdiguddannede, som synes, de kan bidrage med noget som en del af Colourbox teamet.

Colourbox ansatte giver altid 100%, og vores standarder er høje – ikke blot for firmaet men for os selv også. Vi sætter en ære i den frihed, vi har i vores firma, som giver hver ansat muligheden for at forme vores virksomhed. Vi ved at få at opnå success og nå imponerende mål, må vi arbejde sammen, og dette er grunden til, at teamwork bliver værdsat så højt hos os.
Vi er dygtige, ærlige og innovative holdspillere, som altid har fokus på vores kunder og fotografer. Vi tror på uddannelse, ny viden og ambitiøse mål, og at finde nye måder, hvorpå vi kan hjælpe vores kunder, er, hvad driver os til at arbejde hårdt hver eneste dag.

Vi har spændende jobs i områder indenfor softwareudvikling, marketing og salg, som venter på dig hos Colourbox. Du er blot et trin fra dit fremtidige job, besøg blot vores jobside på: https://www.colourbox.dk/jobs
Og hvis du tror, dette er firmaet for dig, så send din ansøgning og CV til: jobs@colourbox.com – vi glæder os til at høre fra dig!

Find ledige jobs hos Colourbox ApS her

Colourbox ApS er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Formidling It-ingeniør Kommunikation Marketing Programmering Public affairs Salg Softwareudvikling

Colourbox ApS

Hammergyden 75
5270 Odense N