CLEAN

Nok snak. CLEAN skubber til den grønne omstilling – ved at være den.

Som landsdækkende medlemsorganisation for det grønne Danmark ved CLEAN, hvad der virker og ikke mindst, hvad der kan betale sig. For CLEAN er medlemmerne. Gennem CLEAN får Danmarks cleantech-virksomheder adgang til viden, netværk og projektsamarbejder, der forener bæredygtige og økonomiske interesser og omsætter grøn vækst til sorte tal på bundlinjen.

CLEAN formidler og driver projekter og partnerskaber mellem private cleantech-virksomheder, offentlige aktører og vidensinstitutioner. Det skaber innovative løsninger på udfordringer, der vedrører os alle. Virksomhederne og deres bundlinje er det bærende og nyskabende løfte til vores omverden. De motiveres ikke af kun af tanker om, hvad der kan betale sig på et tidspunkt, men hvad der kan betale sig nu.

Jagten på en renere fremtid

Hos CLEAN insisterer vi på at få beskidte hænder i jagten på en renere fremtid. Vi tror på, at en forudsætning for, at vi kan løfte vores samfund ind i en sikker fremtid, er, at vi sikrer Danmarks grønne virksomheder rige muligheder for rentable partnerskaber.

Vi ved, hvordan man finder frem til de rigtige løsninger. Vi ved, hvornår det grønne kan betale sig, og vi kender dem, der kan få det til at ske. For dansk vækst, viden og velstand.

”Vi taler ikke bare om den grønne omstilling. Vi ér den grønne omstilling.”

I 2016 blev klyngens aktivitetsniveau øget betragteligt. Porteføljen omfattede ved årets udgang 54 projekter inden for fokusområderne smart energy, ressourceeffektivitet, smart city og internationalisering. Denne projektportefølje repræsenterer en samlet værdi af mere end DKK 500 mio. Over tid repræsenterer CLEANs akkumulerede projektportefølje faktisk mere end DKK 1 mia. CLEANs årlige omsætning i 2016 var ca. DKK 35 mio.

Læs mere her

CLEAN

Sundsmarkvej 20, 1
6400 Sønderborg

Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart