Caverion A/S

Caverion designer, producerer, drifter og vedligeholder brugervenlige tekniske løsninger med fokus på energiforbruget til alle typer bygninger, industri og infrastruktur.

Vores ydelser og løsninger bruges blandt andet i kontorer, butikker, boliger, offentlige bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore.

Vores tekniske løsninger forhindrer nedbrud, sikrer god styring af udgifter og høj ydeevne i trygge og behagelige omgivelser. Caverion ønsker at være en ledende europæisk leverandør af avancerede og bæredygtige livscyklus løsninger til bygninger, industri og infrastruktur.

Vores styrke er bred kompetence og omfattende ydelser, som dækker alle tekniske fagområder gennem hele livscyklussen i bygninger og industrianlæg. Selskabet har en omsætning på 1 milliard kroner og 1000 ansatte i Danmark. Caverion koncernen havde i 2018 en omsætning på ca. 16 milliarder kroner og 15.000 ansatte i 10 lande i Europa.

Caverion som arbejdsgiver

Caverions vision er at blive en ledende europæisk leverandør af avancerede og bæredygtige livssyklus løsninger til bygninger og industri. For at opnå dette samler vi de bedste hoveder, og kan tilbyde dig god oplæring, spændende udviklingsmuligheder, og en tryg arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Hos Caverion spiller enhver medarbejder en vigtig rolle i at levere livscyklus løsninger til bygninger og anlæg til vores kunder. For at levere de bedste tjenester er vi afhængige af Caverion medarbejdernes holdning, faglig dygtighed og vilje til at løse kundens udfordringer.

Hvis du ønsker at arbejde for en af de mest innovative virksomheder i Europa, er Caverion det rigtige sted for dig!

Find ledige jobs hos Caverion A/S her

Caverion er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Diplomingeniør Elektriker HSEQ (QHSE) Ingeniør Maskinmester Offshore/Maritim Projektledelse/Planlægning Tekniker Teknisk Service VVS-tekniker

Caverion A/S

Kløvermarken 19
7190 Billund

Egeskovvej 265
7000 Fredericia

Næsbyvej 20
5000 Odense

Nordborgvej 81
6430 Nordborg

Ulsnæs 1
6300 Gråsten