Carlsberg Danmark

Det hele startede 1847, hvor Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsens passion for øl lagde grundstenen for det Carlsberg, vi kender i dag.

I Carlsberg Danmark arbejder i dag ca. 1.500 medarbejdere med at producere og levere Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola-produkter. Vi har nogle af Danmarks største brands, og det er vi meget stolte over.

Vi er en del af Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggeri-gruppe. Mere end 40.000 mennesker arbejder i Carlsberg Group og vores produkter bliver solgt i mere en 150 markeder.

Ønsker du at arbejde i Carlsberg?
Vi ønsker, at Carlsberg Danmark opleves som en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser og som en virksomhed, der stiller store og relevante krav, men som også giver meget tilbage. Derfor er vi altid på udkig efter nye talenter.

Carlsberg er et sted med plads til alle
Vi har mange forskellige jobfunktioner, som spænder over områder lige fra brygger og chauffør til salgskonsulent og marketingsansvarlig. Derfor rummer Carlsberg Danmark mange forskellige ansatte, som er med til at skabe et spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Find ledige jobs hos Carlsberg Danmark her

Carlsberg er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Automation/Automationsteknolog Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Civilingeniør Digital Design Diplomingeniør Elektriker Elektrofagtekniker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Forsyningsoperatører Grafiker HR Indkøb Industritekniker Ingeniør Kemiingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Miljøteknologi Montør Procesingeniør Procesinnovation Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktchef Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salg SEO og Digital Marketing Serviceingeniør Sikkerhedsledelse Tekniker Teknisk Service Transport Webudvikling Økonomi/Regnskab

Carlsberg Danmark

Vestre Ringvej 111
7000 Fredericia