Cabinplant A/S

Velkommen til Cabinplant!

En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til, at du kan udvikle dig og sætte dit præg på morgendagens udvikling. Vi sætter en ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde hos os, samtidig med at vi laver det nyeste udstyr til industrien.

Cabinplant er anerkendt som verdensførende inden for kundetilpasset procesudstyr til fødevarebranchen. Vi opfinder nye måder, der sikre at fødevareindustrien kører bedre og mere effektivt. Vi har en markedslederposition, som over 300 medarbejdere i Haarby og i Polen hver dag går på arbejde for at leve op til og udvikle.
Vi ved at knowhow, innovation og ekstraordinær god kundeservice er afgørende for vores succes. Uanset hvor i organisationen du er ansat, kan du bidrage til, at vi indfrier det løfte, vi sender til omverdenen: precise by nature.

Find ledige jobs hos Cabinplant A/S her

Cabinplant er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Diplomingeniør Elektriker Elektroingeniør Maskiningeniør Maskinmester Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Serviceingeniør Smed Softwareingeniør Tekniker Værktøjsmager
Cabinplant & Odense Robotics

Cabinplant & Odense Robotics

I love seeing my code come to life”, says Mikkel Skaarup Jaedicke, robotics developer at Cabinplant. In this video, Mikkel talks about a multi-head weigher – the machine that he’s working on. Cabinplant is a part of the Odense Robotics cluster and it develops, manufactures and markets advanced processing equipment exclusively for the food industry worldwide.

Cabinplant A/S

Roesbjergvej 9
5683 Haarby