Business College Syd

Business College Syd er en uddannelsesinstitution, som rummer en bred vifte af ungdomsuddannelser (HHX, grund- og hovedforløb på EUD Business og EUX Business) samt efteruddannelse og kurser indenfor det businessfaglige område.

Et stort antal virksomheder og institutioner i hele Danmark benytter os til opkvalificering og uddannelse af deres medarbejdere. Vi gennemfører individuelle forløb inden for ledelse og fagspecifikke kurser inden for det merkantile område samt videregående kursus- og efteruddannelsesforløb på merkonom-, diplom- og akademiniveau.
Vi har to afdelinger, som begge ligger i Sønderjylland. Sønderborg er hjemsted for vores ungdomsuddannelser, og Mommark på Als for vores landsdækkende hovedforløbsskole med skolehjem og størstedelen af vores kurser og efteruddannelse med 30.000 overnatninger årligt. Vi har 6.500 deltagere/1000 årselever på vores uddannelser og kurser om året, 150 medarbejdere og en omsætning på 90 mio. kr.

Hvilke stillinger findes der på Business College Syd?
Stillinger på Business College Syd kan deles op i to hovedkategorier:

  • Undervisere på Det Blå Gymnasium
  • Undervisere på EUD & EUX Business
  • Undervisere på Det Blå Gymnasium og EUX Business skal have en formelt godkendt fagrelevant kandidatuddannelse fx cand.it., cand.merc., cand.mag.).
  • Undervisere på EUD Business skal have omfattende erhvervserfaring og branchekendskab inden for enten detail, handel eller kontor.

Hvor kan jeg læse mere om løn- og ansættelsesvilkår på Business College Syd?
Business College Syd er en statsinstitution og ansætter efter gældende overenskomster i den danske stat. Du kan læse mere om hvilke overenskomster vi ansætter efter og øvrige ansættelsesvilkår, såsom ferie/fravær, pensionsordninger, barsel m.m. i publikationen Ansættelse i staten.
Løn fastsættes jf. Finansministeriets lønoversigt og der er mulighed for forhandling af lokale tillæg. I vores stillingsopslag kan du se hvilken overenskomst den pågældende stilling er underlagt, samt hvilken lønskala stillingen vil blive indplaceret på.

Hvor kan jeg se ledige stillinger på Business College Syd?
Vi slår ledige stillinger op på vores hjemmeside og Jobnet samt eventuelt faglige jobportaler.

Modtager Business College Syd uopfordrede ansøgninger?
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i Business College Syd som arbejdsplads. Skriv til os om din baggrund, hvor og hvordan du ser dig selv hos os. Send din mail til bcsyd@bcsyd.dk.

Find ledige jobs hos Business College Syd her

Business College Syd er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Forskning Generalist It-ingeniør Programmering Projektledelse/Planlægning Undervisning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Business College Syd

Sdr. Landevej 30
6400 Sønderborg