Business Aabenraa

Business Aabenraa, vi skaber et godt erhvervsklima

Som lokal erhvervsfremme og erhvervsservice aktør er det er vores mål at skabe jobs og værdi i vækstlaget blandt små og mellemstore virksomheder i Aabenraa kommune.  Det gør vi ved at sikre at kommunen er et attraktivt sted at drive virksomhed, uanset om man er iværksætter eller etableret produktionsvirksomhed og ved at arbejde med at øge adgangen til kvalificeret arbejdskraft.

Vi faciliterer vækst i Aabenraa kommune ved at være virksomhedernes bindeled og naturlige kontaktpunkt på vejen til succes – vi har tæt og direkte kontakt med virksomhederne i kommunen, trækker på og giver adgang til et stærkt netværk og deltager i en række erhvervsudviklingsprojekter, der er relevante for virksomhederne i Aabenraa kommune. Derudover guider vi vores lokale virksomheder i forhold til hvilke nationale erhvervsudviklingsprojekter og finansieringsmuligheder, der er relevante og kan støtte deres udvikling og vækst.

For at opnå vores mål arbejder vi blandt andet tæt sammen med Aabenraa kommune og  et veletableret samarbejde med øvrige Sønderjyske erhvervscentre, Væksthus Syddanmark, Udviklings Råd Sønderjylland (URS), Syddansk Universitet (SDU), Danmarks Tekniske universitet (DTU) samt en række andre vidensinstitutioner.

Vores geografiske placering, gør det naturligt for os at have et grænseoverskridende dansk/tysk erhvervssamarbejde med tyske aktører, ligesom vi er dybt involveret i udviklingen af infrastrukturen i grænseområdet for at medvirke til at sikre den fortsatte vækst hos transport og logistik virksomhederne i Padborg.

De tre styrkepositioner i Aabenraa

Vi har fokus på at understøtte og udvikle vækststrategien i Aabenraa kommune indenfor de tre styrkepositioner, der er markante i vores lokalområde, derfor arbejder vi målrettet med disse industrier:

  • Transport og logistik – både klyngen i Padborg og havnens nye erhvervsarealer
  • Fødevarer – her er vi stærke både på fødevareproduktion og gastronomiske oplevelser
  • Sundhed og velfærdsteknologiteknologi – både i kraft af Sygehus Sønderjylland og virksomheder der beskæftiger sig med sundhedsfeltet

Der ud over arbejder vi med konceptet:

  • Aktiv byledelse” – for at sikre en aktiv bymidte med en stærk detailhandel

Job hos Business Aabenraa

Hos Business Aabenraa har vi som medarbejdere vidt forskellige kompetencer og uddannelser, har du kompetencerne til at skabe et erhvervsudviklings projekt, der er er i tråd med vore fokus områder, er du er meget velkommen til at kontakte os med en uopfordret ansøgning og en projekt-og fundingbeskrivelse.

 

Find ledige jobs hos Business Aabenraa her

Business Aabenraa er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Business Intelligence Erhvervsudvikling Formidling Generalist Kommunikation Konsulent Marketing Multimedia Projektledelse/Planlægning Sociale medier Tekstforfatter

Business Aabenraa

Storegade 30
6200 Aabenraa