Bunker Holding Group

Bunker Holding er moderselskab for en gruppe af virksomheder, som er specialiseret inden for køb, salg og levering af olie og smøreolie til skibe samt Risk Management og andre forbundne services.

Bunker Holding er en sund og solid dansk virksomhed, som er rig på traditioner, men samtidig en progressiv global virksomhed. I dag er Bunker Holding en international organisation, som er repræsenteret med 59 kontorer i 31 lande verden over. Bunker Holding har hovedkontor i Middelfart og omsætter årligt for et stort milliardbeløb i USD.

Vi har en attraktiv arbejdsplads i et foranderligt miljø med en international kontaktflade, hvor du får verden som din arbejdsplads. Her bliver du integreret i en dynamisk og ambitiøs global organisation, der lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge. Vi investerer i udvikling af vores medarbejdere, tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, pensionsordning og gode arbejdsforhold i en organisation i positiv udvikling.

Find ledige jobs hos Bunker Holding Group her

Bunker Holding er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Business Intelligence ERP-systemer Finansiel rådgivning/Financial trading Forhandling HR Indkøb Jura Ledelse Offshore/Maritim Projektledelse/Planlægning Revision Salg Økonomi/Regnskab

Bunker Holding Group

Strandvejen 5
5500 Middelfart