Buildcode

Buildcode er en iværksætter virksomhed, der er specialiseret i udvikling af systemer til optimering af kvalitetssikring inden for byggebranchen.

Vores løsning er baseret på daglige registreringer udført ved brug af drone- og scanningsteknologier til optagelse og behandling af data relateret til bygningsinformatik.

Vi tilbyder dig at blive en del af en ung organisation med inspirerende og glade kolleger. Hver dag arbejder vi dedikeret for at dygtiggøre os og nå vores mål, og vi søger de gode løsninger sammen med vores kunder. Du skal kunne lide at være med, hvor det sker og være en del af et uhøjtideligt fællesskab af specialister, hvor vidensdeling og engagement gør os til et stærkt team.

Find ledige jobs hos Buildcode her

Buildcode er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

It-ingeniør Programmering Robotteknologi Softwareingeniør
Buildcode introducing Sitemotion

Buildcode introducing Sitemotion

Buildcode is an entrepreneurial/ engineering company specialized in developing systems for optimizing quality assurance in the construction industry. Our solution is based on day-to-day registrations done with the usage of drone and scanning technologies for recording and processing the data related to building informatics.

Buildcode

Svendborgvej 226
5260 Odense S