BROEN-LAB A/S

Når vi ansætter nye kollegaer, kigger vi efter mere en bare den rette uddannelse og erfaring.

Vi ser værdi i mennesker, der har en stærk karakter, integritet og øje for måder, hvorpå vi kan forbedre processer, produkter og relationer med mennesker indenfor og udenfor vores organisation.

Vores løsninger hjælper kunder med at forbedre deres sikkerhed og deres effektivitet, og vi bibeholder en høj standard i forhold til begge dele på vores egne præmisser. Vi forvender at alle medarbejdere hjælper med at gøre BROEN-LAB til et eksempel, som andre vil følge.

Find ledige jobs hos BROEN-LAB A/S her

BROEN-LAB A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Business Intelligence Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Diplomingeniør Eksportsalg ERP-systemer Forhandling Hardwareudvikling HR HSEQ (QHSE) Indkøb Industritekniker Ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Marketing Montør Procesingeniør Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktchef Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Revision Salg SEO og Digital Marketing Serviceingeniør Sociale medier Tekniker Teknisk Service VVS-tekniker Værktøjsmager Økonomi/Regnskab Økonomistyring

BROEN-LAB A/S

Drejervaenget 2
5610 Assens