Bredana Gruppen

Bredana Gruppen – din mulighed for personlig og faglig udvikling på en fleksibel arbejdsplads

Hos os vægter personlig udvikling og nye muligheder samt professionel faglig rådgivning af vores kunder højt. Er du i dag leder inden for produktion og/eller intern logistik og kunne du tænke dig at skifte spor og bruge din viden og erfaring på en anden måde, har du nu chancen for at blive oplært som konsulent.

Du kommer til at indgå i et stærkt team, som vil hjælpe dig til at kunne udfylde rollen, og vi sørger for at uddanne dig i de Microsoft løsninger, der er grundlaget for vores forretning.

Vi driver en forretning i solid vækst med nære, nærmest kollegaagtige forhold til vores kunder. Ved at være troværdige og have dyb indsigt i processerne i kundens virksomhed oplever vi glæde og tilfredshed i det daglige. Kompleksiteten i opgaverne udfordrer os, og vi vil være stolte over det, vi laver.

Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor du får frihed til at planlægge din egen hverdag. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og medvirker til at opnå den rette hverdag for den enkelte medarbejder.

Du vil opleve en indbydende og på alle måder attraktiv arbejdsplads. Arbejdsvilkår og det sociale miljø prioriteres meget højt. Der er et inspirerende frit miljø med en synlig ledelse og uformel omgangstone.

Besøg vores karriereportal her og hør blandt andet, hvad vores medarbejdere siger om at være ansat i Bredana Gruppen: https://www.bredana.dk/karriere-oversigt/

Find ledige jobs hos Bredana Gruppen her

Bredana Gruppen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Vi vil gerne høre fra dig, som i dag er ansat i en virksomhed inden for logistik eller produktion, og som har lyst til at arbejde som IT konsulent inden for dit faglige område. Det er en fordel, at du har kendskab til ERP og gerne Microsoft Dynamics, men det er ikke en forudsætning, da du hos os vil blive lært op i det pågældende system.

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Datamatiker ERP-systemer Programmering

Bredana Gruppen

Kokbjerg 29b
6000 Kolding