Bramming Plast-Industri A/S

Siden 1971 har BPI været en førende inden for avancerede og teknologibaserede løsninger inden for skum til private og offentlige enheder, herunder transport, sundhedspleje og medicin, byggeri og konstruktion samt design og teknologi.

Vores mission er at inspirere og bidrage til udvikling, design og produktion af avancerede kundespecifikke omfattende løsninger inden for skum og gummi. Vi er stolte af at levere miljøvenlige produkter i høj kvalitet og til tiden.

Vores vision er at være Europas mest innovative og foretrukne partner.

Vi anvender de nyeste teknologi- og fremstillingsprocesser, og vores omfattende produktionskapacitet gør det muligt for os at køre mere end 1.500 m3 skum dagligt gennem vores 45.000 m2 produktionsanlæg i Danmark og Polen.

Vores produktportefølje omfatter mere end 300 typer skum og gummi.

Vi er store nok til at levere det største, men alligevel lille nok til at lægge vores opmærksomhed på den enkelte løsning. Vores filosofi er enkel: Hvis du kan tænke det – kan vi få din ide til at tage form.

Vores fokusområder er:

  • Møbler & Design
  • HVAC
  • DWG – Døre, Vinduer og Porte

Og vores forretningsområder er:

  • Forretningsudvikling
  • BPI Specialties
Find ledige jobs hos Bramming Plast-Industri A/S her

BPI er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Byggeri og Anlæg Designer/Teknisk Designer Grafiker Indkøb Ingeniør Integreret Design Ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Marketing Plastmager Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Projektledelse/Planlægning Salg Smed Svejser Økonomi/Regnskab

Bramming Plast-Industri A/S

Vardevej 9
6740 Bramming