B&R Industrial Automation

På forkant med innovation til maskinindustrien

B&R arbejder konstant på at være en teknologisk leder inden for automationsbranchen, og vores   styrings- og drevløsninger samt industri PC’er og visualiseringssystemer sætter nye standarder inden for industriel automation.

Tæt på en femtedel af vores indtægter investeres i udvikling af nye teknologier, og denne udvikling sker i høj grad gennem et gensidigt samarbejde med vores maskinbyggerpartnere, hvor vi har stort fokus på vidensdeling.

En kompetent og agil organisation

Vi har både unge og erfarne medarbejdere og sammen er vi et innovativt team, der arbejder professionelt med at hjælpe kunderne med at udvikle og designe fremtidens automationsløsninger. Vores medarbejdere er centrale for vores succes, og derfor har vi stort fokus på at sikre en god work-life-balance og kontinuerlig kompetenceudvikling både via uddannelse men også gennem ansvar i nye, udfordrende projekter.

B&R har et tæt samarbejde med blandt andre Syddansk Universitet for at inspirere de studerende og vise dem mulighederne inden for automationsverdenen. Samtidigt er vi tæt på den nye viden, som vi bringer ind i vores virksomhed gennem projektsamarbejder, praktik og lignende.

Vi har en uformel virksomhedskultur og et stærkt fællesskab, som blandt andet bakkes op af en aktiv personaleforening, der løbende inviterer til forskellige sociale arrangementer både i og udenfor huset.

En international arbejdsplads med lokal forankring

B&R i Danmark er et datterselskab af østrigske B&R Industrial Automation. Med mere end 3000 ansatte og 190 salgs- og supportkontorer over hele verden, er B&R globalt blandt verdens største virksomheder inden for automation og proceskontrol og en international arbejdsplads.

Hos B&R får man en karriere i en virksomhed i vækst – i 2018 blev B&R Danmark eksempelvist kåret som gazelle-virksomhed for fjerde år i træk, og i juni 2017 blev B&R købt af ABB Group, hvor vi nu fungerer som en selvstændig forretningsenhed inden for Robotics & Discrete Automation.

Find ledige jobs hos B&R Industrial Automation her

B&R er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Diplomingeniør Elektroingeniør Ingeniør It-ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Procesingeniør Produktionsingeniør Programmering Robotteknologi Salgsingeniør Softwareingeniør Softwareudvikling
B&R Innovations Day 2019, Nordic

B&R Innovations Day 2019, Nordic

See what it was like at the first ever B&R Innovation Days in the Nordic region, which was held on 31 January 2019 at Industriens Hus in Copenhagen. It was a great day with inspirational talks and workshops on new technologies, and customers and collaborators from all over Scandinavia got the chance to network and see the new B&R products exhibited.

Patric Thysell, Key Technology Consultant at B&R Industrial Automation

Patric Thysell, Key Technology Consultant at B&R Industrial Automation

Patric Thysell, Key Technology Consultant at B&R Industrial Automation, describes how the company delivers innovative solutions for the automotive industry. He’s been with the company for 17 years and still gets a buzz from applying the latest technology for clients around the world. We’re a big family at B&R and good at working together, he says.

B&R - Perfection in Automation

B&R – Perfection in Automation

B&R Industrial Automation

Rolundvej 17-19
5260 Odense S