Bosch - Holger Christiansen A/S

Vi er eksperter i autoelektriske dele

I 1963 etablerede Holger Christiansen sin virksomhed i Esbjerg. I mere end 50 år har høj produktkvalitet, service og stærke partnerskaber været nøglebegreberne i succeshistorien.

Vi er en international virksomhed, hvilket sætter sit præg på hverdagen og de funktioner vi har i huset: salg, marketing, indkøb, logistik, IT, HR, kvalitet, Engineering og ikke mindst på mangfoldigheden i vores medarbejderstab –  Engelsk er derfor en naturlig del af vores hverdag.
Med erfaring fra 5 årtier og en markedsorienteret tilgang bygger vi langvarige relationer med vores kunder og leverandører. Hvilket gør Holger Christiansen A/S til en af de største og førende leverandører på markedet for reservedele og tilbehør i Europa og en ofte foretrukken samarbejdspartner.
Vores salg sker via datterselskaber i Europa, via agenter eller direkte eksport. Vi kunder som primært er selvstændige autoværksteder, autoelektrikere og grossister er således spredt over hele verden.

Produktprogrammet markedsføres under brandet HC-CARGO og omfatter næsten 25.000 artikler, herunder startere, generatorer, A/C komponenter, autoelektriske reservedele og tilbehør. Ud over dele til personbiler inkluderer det også komponenter til erhvervskøretøjer, landbrugsmaskiner, maritime fartøjer med videre.

Holger Christiansen A/S har siden 2008 været en del af Bosch Koncernen.

Find ledige jobs hos Bosch - Holger Christiansen A/S her

Bosch – Holger Christiansen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Business Intelligence Eksportsalg Formidling Ingeniør Kommunikation Lager og logistik Ledelse Marketing Procesoptimering og supply chain Public affairs Salg Salgsingeniør Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Bosch - Holger Christiansen A/S

Hedelundvej 13
6705 Esbjerg Ø