Boe-Therm A/S

Siden 1961 har BOE-THERM udviklet, produceret og tilbudt højkvalitets industrielle temperaturstyringer.

I 2014 blev BOE-THERM en del af hollandske DTE (Dutch Thermal Engineering).

Vi leverer vores temperaturstyringer til store spillere indenfor automobilbranchen og andre industrier hvor der kræves pålidelighed og lang levetid. Det er derfor en selvfølgelighed at vores produktkvalitet altid er i fokus. En hver temperaturstyring der forlader vores fabrik i Assens gennemgår en 100% sluttest for at sikrer at vi holder hvad vi lover og kunden bliver tilfreds med det produkt han har købt. Ved levering og mange år frem.

Vores køleanlæg er produceret hos moderselskabet DTE i Holland.
Ligesom vores temperaturstyringer produceret i Denmark, så gennemgår hvert køleanlæg en 100% test inden den forlader fabrikken. Der anvendes udelukkende komponenter af kendte leverandører hvilket garanterer høj kvalitet og samtidigt er det muligt let at servicere anlæggene, ligegyldigt hvor i verden anlægget befinder sig.

BOE-THERM har kunden i fokus. Vi har et stort program af standard produkter inden for opvarmning og køl til alle slags industrielle formål.
Der ud over har vi stor erfaring i at hjælpe kunden med at finde den rette kundespecifikke løsning. Kontakt os for en uforpligtende snak hvor vi kan hjælpe dig med råd og vejledning. Sammen finder vi den rigtige løsning til dine behov.

DTE (Dutch Thermal Engineering) har i dag produktion i Holland, Danmark og Indonesien. I alt beskæftiger vi mere end 100 medarbejdere.

Find ledige jobs hos Boe-Therm A/S her

Boe-Therm A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Eksportsalg Elektriker Elektroingeniør Industritekniker Ingeniør It-ingeniør Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Montør Plastmager Produktchef Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Smed Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker VVS-tekniker

Boe-Therm A/S

Industrivænget 1
5610 Assens