Blue Water Shipping A/S

Vi arbejder hver dag henimod at styrke og forbedre os selv, vores forretning og arbejdsmetoder.

Samtidig er det en vigtig del af vores kultur, at vi har det sjovt, imens vi arbejder for at nå vore fælles mål.
Vi tror på, at et inspirerende og godt arbejdsmiljø sikrer den motivation der er nødvendig for at opnå de bedste resultater. Derfor vil du opleve, at et job hos Blue Water giver mere end faglig udvikling. Hvert år arrangerer vi sportsarrangementer og andre sociale events for at vise vores medarbejdere, hvor meget vi påskønner deres indsats.

Vores primære jobfunktioner er indenfor Spedition og Shipping, men vi har også flere funktioner indenfor IT, Salg, Økonomi, Marketing, HR og HSSEQ.
Ved hjælp af dygtige medarbejdere tilbyder vi vores kunder nogle enestående transportløsninger med bil, bane, sø eller luft. Det gælder uanset om vi skal transportere to paller med varer eller en hel olierig fra et kontinent til et andet. Derudover tilbyder vi en lang række ekstraydelser – herunder skræddersyede og integrerede IT-løsninger.
Som Danmarks mest alsidige transport- og logistikvirksomhed leverer Blue Water transportløsninger til hele verden. Vores medarbejdere er specialiserede og leverer topservice fra mere end 65 kontorer over hele verden.

Vi stræber altid efter at samle det stærkeste team, som kan imødekomme vores kunders krav og yde service i højeste kvalitet.
Vores mere end 1,400 engagerede og talentfulde medarbejdere er hjertet i vores organisationen og grundlaget for vores succes. Derfor er vi altid fokuserede på at udvikle vores medarbejderes færdigheder.

Find ledige jobs hos Blue Water Shipping A/S her

Blue Water Shipping er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Datamatiker Formidling Generalist HR HSEQ (QHSE) It-ingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Marketing Montør Offshore/Maritim Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Softwareudvikling Transport

Blue Water Shipping A/S

Trafikhavnskaj 9
6700 Esbjerg