Blue Ocean Robotics

Hos Blue Ocean Robotics skaber og kommercialiserer vi robotter.

Vi anvender robotteknologi til at skabe innovative løsninger til slutbrugere og nye virksomheder i partnerskab. Vores løsninger løser problemstillinger inden for spænder fra produktion, sundhed, uddannelse, sikkerhed og overvågning, landbrug og fiskeri til offshore og byggeri i erhvervslivet, offentlige og blandt private forbrugere.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret vifte af opgaver og udfordringer. Vi sørger for at du vil blive indviet i de forskellige afdelinger i en horisontal organisation samt hvordan vi samarbejder for at opnå succes. Spændende og udfordrende opgaver vil komme til dig i en lind strøm, og du vil i vid udstrækning være ansvarlig for at planlægge dine prioriteter med din direkte leder. Vi tilbyder en uformel og humoristisk arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved, at vi finder det interessant, motiverende og sjovt at være i stand til at udvikle morgendagens robotteknologi. Vi er en international og mangfoldig organisation, der respekterer hinandens forskelligheder. Vi sætter en ære i at integrere tilrejsende kolleger i samarbejde med Odense Robotics og det International Community Odense. Blue Ocean Robotics’ medarbejderne er fleksible og sætter en ære i at arbejde sammen for at opnå fælles mål.

For yderligere oplysninger om stillinger, er du velkommen til at kontakte HR Manager, Rikke Voldsgaard Risager, via e-mail: rvr@blue-ocean-robotics.com.

Få også mere at besøge Blue Ocean Robotics’ hjemmeside: www.blue-ocean-robotics.com.
Sørg også for at følge vores seneste nyheder på Linkedin, Facebook og Twitter.

Find ledige jobs hos Blue Ocean Robotics her

Blue Ocean Robotics er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Generalist Ingeniør It-ingeniør Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Velfærdsteknologi

Blue Ocean Robotics

Niels Bohrs Allé 185
5220 Odense