Billund Airport A/S

Billund Airport – verden direkte

I Billund Lufthavn skaber vi let adgang til og fra verden med direkte flyvninger til mere end 90 destinationer. Ni ud af ti af vores passagerer rejser til og fra udlandet, hvorfor vi med rette kan kalde os en international lufthavn.
Vi vil gøre det til en oplevelse at bruge Billund Airport. Det kræver, at vores engagerede og kompetente medarbejdere hver dag arbejder på at skabe de bedste rammer for vores tre mio. passagerer. Det sikrer vi blandt andet ved at skabe optimale betingelser for flyselskaberne, charteroperatørerne og godstransportørerne, der skal levere ruterne til: Billund Airport – verden direkte.

Om ansættelse i Billund Lufthavn
Hvis man søger ansættelse i Billund Lufthavn, er det væsentligt, at gøre sig klart, at en del af de job, der er i virksomheden, indebærer arbejdstider aften, nat og weekend. Arbejdstiden følger naturligt de rytmer, der er i afviklingen af flytrafikken. Det er nødvendigt, at vores medarbejdere kan stå til rådighed, når fly og passagerer er der.

I visse afdelinger benyttes en del medarbejdere på deltid, idet der er behov for en stor bemanding i kortere tidsrum. Der vil endvidere i perioder være en del ansatte med tidsbegrænsede ansættelsesforhold i forbindelse med bemanding i højsæsonen.

Arbejdsområder i Billund Lufthavn
Der er ansat administrativt personale i de fleste af lufthavnens afdelinger, f. eks. Projekt & Udvikling, Marketing, Økonomi og HR.

I Passagerhandling er der ansat passagerassistenter, som både skal servicere afrejsende passagerer og modtage passagerer ved ankomst. Bag kulisserne arbejder en række medarbejdere med at planlægge, gennemføre og kontrollere afviklingen af flytrafikken.

Rampeområdet består af Marshalafdelingen, hvor arbejdsopgaverne bl.a. omfatter guidning af fly ved landinger og starter og koordinering af kontakten til og fra de øvrige trafikrelaterede områder og Rampehandling, hvor medarbejderne (portørerne) sorterer, læsser og losser bagage/fragt fra flyene samt i nogle tilfælde indgår i Brand- og Redningsberedskabet.

Securityafdelingen omfatter sikkerhedskontrol af passagerer, bagage, personale, gods og køretøjer, mens Havnekontoret beskæftiger trafikoperatører, som observerer vejret og kontrollerer og videresender flyveplaner mv.

Cargo Center Billund er delt i tre hovedområder – Terminalen, hvor medarbejderne (fragtportørerne) modtager, kontrollerer og opsplitter ind-/udgående gods samt hhv. en afdeling for Outsourcing og Document Handling, hvor papirgangen i forbindelse med afviklingen af godstransport og kontakten til kunderne varetages. Det er hovedsageligt medarbejdere med en baggrund inden for speditionsområdet, der ansættes her.

I vores område Food & Beverage har vi ansat cafeassistenter, køkkenassistenter, kokke samt loungeværter/-værtinder til at betjene vores spisende kunder i lufthavnen, og i vores butikker beskæftiger vi salgsassistenter, hvis primære opgave er at yde en glad og positiv kundebetjening.

Facility beskæftiger medarbejdere inden for håndværkerområdet f.eks. vvs’ere, tømrere, elektrikere, smede og mekanikere samt medarbejdere, der plejer lufthavnens udendørsarealer. Herudover beskæftiger vi rengøringsassistenter – både til fly og bygninger.

Inden for erhvervsuddannelsesområdet er der følgende muligheder: datafagtekniker/it-supporter, elektrikerlærling, kleinsmedelærling, kontorelev- spedition/shipping og lageroperatørelev.

Find ledige jobs hos Billund Airport A/S her

Billund Airport er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Formidling HR It-ingeniør Kommunikation Lager og logistik Ledelse Marketing Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Billund Airport A/S

Passagerterminalen 10, postboks 10
7190 Billund