BESTSELLER

BESTSELLER er en familieejet modevirksomhed grundlagt i Danmark i 1975.

BESTSELLER designer og sælger tøj og accessories til kvinder, mænd, børn og teenagere. Vores produkter forhandles på 70 markeder på tværs af Europa, Mellemøsten, Canada, Indien, Latinamerika og Australien samt globalt via E-commerce. BESTSELLER inkluderer mærker som JACK & JONES, NAME IT, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, PIECES, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES and Y.A.S.

BESTSELLER Logistics

BESTSELLERs europæiske logistikcenter, Logistics Centre North, udgør vores største logistikcenter og ligger placeret uden for Haderslev. Det er vores fornemste opgave at sikre en effektiv og simpel distribution af varer og produkter, og i samarbejde med Logistics Centre Hedensted samler vi strømmen af varer fra vores mange internationale leverandører samt leverancer til vores kunder, som er fordelt over mere end 60 lande verden over.
Den fysiske infrastruktur i Logistics Centre North gør os i stand til at imødekomme kunder og retail-partneres høje forventninger til vores serviceniveau samt sikre værditilvækst i hele forsyningskæden. Logistikcentret spiller derfor en vigtig rolle i forhold til at sikre en infrastruktur, som understøtter BESTSELLERs fremtidige forretningsbehov.
Logistics Centre Hedensted er vores primære lager for alle samples, butiksinteriør, butiksforsyning samt ekstra lagerplads til for Logistics Centre North.

Bliv en del af BESTSELLER

BESTSELLER har mere end 15.000 dedikerede kolleger verden over. Logistics Centre North beskæftiger omkring 350 dygtige medarbejdere, der arbejder inden for Operations, Market Service Center (outbound) og Global Shipping (inbound) – og som alle støttes af supportfunktioner som Corporate Customs, Logistics Development, Controlling, Facility Services, HSEQ og HR.
I BESTSELLER trives vi i en flad organisation med en positiv atmosfære og plads til forskelle. Vi behandler hinanden som individer, men vi tænker og arbejder altid sammen som et hold. Vi forventer meget af vores kolleger. Til gengæld får du ansvar og frihed under ansvar, hvilket giver dig de bedste muligheder for at lære og udvikle dig.
Vores logistikcentre er bygget med fokus på bæredygtighed, ergonomi og et godt arbejdsmiljø – herunder et reduceret støjniveau.

Vi har mange spændende karrieremuligheder i vores logistikcentre, og vi er altid på udkig efter nye kolleger. Tag et kig på https://about.bestseller.com/jobs/job-search for ledige jobs.

 

Find ledige jobs hos BESTSELLER her

BESTSELLER er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Automation/Automationsteknolog Beskæftigelsesfaglig Business Intelligence Diplomingeniør Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog HSEQ (QHSE) Indkøb Ingeniør It-ingeniør Lager og logistik Ledelse Maskiningeniør Maskinmester Montør Procesingeniør Procesinnovation Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Serviceingeniør Sikkerhedsledelse Tekniker Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

BESTSELLER

Moltrup Landevej 201
6100 Haderslev