Bankdata

Hvem er Bankdata?

Bankdata er en af landets største finans-it virksomheder med mere end 750 medarbejdere. Vi leverer totale it-løsninger til 9 danske pengeinstitutter, som også er vores ejere. Vores hovedkontor ligger i Fredericia, men vi har udviklingscentre i både Fredericia, Silkeborg og Århus, samt en afdeling i Indien.

Bankdata leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Vi opfylder kundernes behov for opdaterede, sikre og stabile it-løsninger, både på teknologisk og systemmæssigt niveau.

Vores formål er at sikre udvikling og drift af it-løsninger til kunderne, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Hvad lægger vi vægt på?

I Bankdata lægger vi vægt på engagement og åbenhed. Det smitter af på den måde, vi arbejder, hvor frihed under ansvar er en del af vores arbejdsfilosofi. Hos os betyder fleksibilitet, forandringsparathed og tryghed i arbejdssituationen alt. Vi er en rummelig arbejdsplads med plads til mange forskellige typer mennesker og med mange karriereveje. Som medarbejder hos os bliver du udfordret i en kompleks verden, får ansvar og oplever spændende og varierende opgaver, som du løse agilt i samarbejde med dine kolleger i Scrum teamet.

Vi har fokus på

  • Medarbejderudvikling og -uddannelse som en stærk og væsentlig del af vores virksomhedskultur
  • Talentudvikling
  • Karrieremuligheder for alle

Hvad kan vi tilbyde?

Det er vigtigt for Bankdata at være et attraktivt sted at arbejde, hvor medarbejderne trives. Vi tilbyder derfor gunstige arbejdsvilkår med en lang række fordele og ekstra medarbejdertilbud til alle vores ansatte.

Vi er en uformel arbejdsplads i den forstand, at tonen er fri og imødekommende, og der er plads til sjov og godt humør. Vores holdning er, at det skal være sjovt at gå på arbejde!

Vi er hver især unikke og komplekse personer med individuelle færdigheder, evner og behov. En god balance i familie-, fritids- og arbejdsliv giver overskud og energi til at være fleksibel, engageret og initiativrig på jobbet.

Vi er altid på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil dyrke deres potentiale sammen med os og tage ansvaret for at levere systemer i høj kvalitet og udvikle it-løsninger, der er med til at transformere finanssektoren.

Er du interesseret i at blive en del af Bankdata?

Så følg os på LinkedIn, hvor vi annoncerer vores ledige stillinger. På vores hjemmeside kan du også tilmelde dig, så du modtager en e-mail, når vi har ledige stillinger eller søge uopfordret – måske er det netop dig, vi står og mangler.

Find ledige jobs hos Bankdata her

Bankdata er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) ERP-systemer Finansiel rådgivning/Financial trading It-ingeniør It-teknolog Programmering Softwareingeniør Softwareudvikling Webudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring
Dyrk dit potentiale

Dyrk dit potentiale

Vil du være med til at udvikle it-løsninger til 7500 bankmedarbejdere og 1,6 mio. bankkunder? Uanset om du er udvikler eller forretningsanalytiker har du mulighed for at sætte dit aftryk på fremtidens finans-it og udvikle/udfordre dine kompetencer. I Bankdata dyrker vi dit potentiale.

Kristoffer Moos

Kristoffer Moos – Domain Architect

Mød Kristoffer Moos, og hør om hans hverdag som udvikler hos Bankdata.
“Det betyder rigtig meget for mig, at jeg selv kan være med til at styre arbejdsfordelingen mellem it-udviklingsopgaver, analyseopgaver og forretningsnære problemstillinger”.

Læs mere her.

Peter Bering - Lead Business Analyst

Peter Bering – Lead Business Analyst

Mød Peter Bering, og hør om hans hverdag som Lead Business Analyst.

Luan - Forretningskonsulent

Luan – Forretningskonsulent

Mød Luan, der har læst Matematik-økonomi på Aalborg Universitet. I dag arbejder han hos Bankdata som Forretningskonsulent.

Mogens Sørensen - Afdelingsleder

Mogens Sørensen – Afdelingsleder

Mød Mogens Sørensen, og hør om hans hverdag som afdelingsleder.

Bankdata

Erritsø Bygade 102
7000 Fredericia

Teknikervej 1
7000 Fredericia