ATP

ATP’s afdeling i Haderslev er en ambitiøs og veletableret virksomhed beliggende i det attraktive miljø ved havnen, StreetDome, VUC og Skat.

Vi løfter vigtige samfundsopgaver i form af udbetaling og administration af en stor del af de danske velfærdsydelser – læs mere om ATP på https://www.atp.dk/

Hos os er det sjovt at gå på arbejde – vi stræber efter at forene toppræstationer med arbejdsglæde. Det betyder, at vi skal brænde igennem uden at brænde ud.
Vi er arbejdsmiljøcertificeret og arbejder for et velfungerende arbejdsmiljø, så vi har overskud til at levere inden for kerneopgaverne – den gode kundeservice og effektiv sagsbehandling.

Suveræn ledelse, der inviterer til en åben og konstruktiv feedback er din sikkerhed for, at du udvikler dig i jobbet til glæde for de kunder, du betjener.
I ATP har vi en række personalegoder, herunder en sund og lækker kantineordning, motionsrum, gode pensionsforhold og en aktiv personaleforening m.m.
Vi er blevet kåret til Årets Læreplads i både 2015 og 2016 af Haderslev Kommune og af IBC i Kolding.
I ATP tager vi et socialt ansvar og i Haderslev har vi en fast aftale med kommunen om jobprøvning m.m.
Vi ansætter både kontormedarbejdere, akademikere og ledere i vores drift og har desuden nogle få stabsfunktioner med specialister.

Er du interesseret i at blive en del af et engageret driftsteam, så hold øje med vores hjemmeside, hvor ledige stillinger løbende bliver slået op og hvor du også kan søge uopfordret.

Find ledige jobs hos ATP her

ATP er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Formidling Jura Kommunikation Lager og logistik Ledelse Marketing Salg Sundhed Sygeplejerske Økonomi/Regnskab Økonomistyring

ATP

Kulhavnsvej 1
6100 Haderslev