Assens Kommune

Assens Kommune

Assens Kommune ligger lige i smørhullet mellem Odense og Middelfart. Her leves det gode liv med det bedste fra alle verdener – smuk natur, nærheden i vores byer og lokalsamfund, samt den nemme adgang til storbyens tilbud.

Der ligger flere spændende arbejdspladser i kendte og specialiserede virksomheder i kommunen og i umiddelbar nærhed. Tempur, Montana, Summerbird, Facebook, Odense Universitets Hospital og hele robotklyngen – for bare at nævne nogle få.

Assens Kommune som arbejdsplads

Assens Kommune er også en stor arbejdsplads med knap 3.000 ansatte, som varetager vidt forskellige arbejdsopgaver. Vi arbejder med og for mennesker, og det er vores ambition at yde god offentlig service overfor og med vores borgere. Det kræver dygtige og velkvalificerede medarbejdere og ledere, og derfor arbejder vi hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads. Vi har bl.a. fokus på god ledelse, et udviklende arbejdsmiljø og ikke mindst trivsel og et sundt arbejdsliv.

Opret en jobagent og får besked om nye job i Assens Kommune

Find ledige jobs hos Assens Kommune her

Assens Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Biolog (sundhed) Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Forhandling Fysio- og ergoterapeut Generalist HR Indkøb Ingeniør Journalist Jura Kommunikation Konsulent Landskabsarkitekt Ledelse Miljøteknologi Offentlig administration Projektledelse/Planlægning Psykologi Pædagogik Socialrådgiver Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Assens Kommune

Rådhus Allé 5
5610 Assens