Arkil A/S

Vi er leverandører af fremtidens infrastruktur og bidrager til udviklingen, der har ført til et godt og trygt samfund i Danmark. Hvor veje og broer giver os mobilitet. Hvor fundamenter og bygninger danner rammerne for vores liv, og hvor rørene i jorden forsyner os med rent vand, energi og sikker afledning af spildevand.

Arkil blev etableret i 1941 af Ove Arkil i Haderslev, og virksomheden er stadig den dag i dag en solid, ambitiøs og familieejet entreprenørvirksomhed. Vi er en landsdækkende virksomhed – lokalt forankret med 20 afdelingskontorer i Danmark og med hovedkontor i Haderslev.

 

Arkil som arbejdsplads – Trivsel, arbejdsglæde og faglig stolthed

I Arkil prioriterer vi det gode arbejdsliv. Det er vigtigt, at hver enkelt medarbejder går glad på arbejde, mærker fællesskabet blandt kollegerne og hver dag udfører spændende og udfordrende arbejdsopgaver, der passer til medarbejderens faglige kompetencer.

Måden, vi arbejder på i Arkil, er dybt forankret af vores værdier og stolte sønderjyske rødder fra en lang historie. Ord som arbejdsglæde, ordentlighed, sparring med hinanden og ingen kompromis, når det handler om arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet har op gennem tiden fyldt – og fylder stadig – i vores arbejdsdag. Og samtidig er nye måder at se arbejdet på kommet til, hvor vi i dag også italesætter en sund balance mellem arbejde og fritidsliv samt en høj grad af fleksibilitet og selvstændighed.

For det er egentlig ganske enkelt; når vores medarbejdere trives, så trives virksomheden også.

 

Ung i Arkil – Lærlinge, elever og ingeniørstuderende i praktik.

Vi ser det som vores pligt og ansvar at uddanne unge inden for de erhvervsfaglige uddannelser, som ligger inden for vores kerneforretning, og som bygge- og anlægsbranchen har brug for i fremtiden. Når du starter som elev eller lærling, tager vi fra dag et hånd om dig, så du får en struktureret uddannelse og med din egen personlige mentor.

For studerende indenfor ingeniør- og bygningskonstruktøruddannelserne tilbyder vi praktikforløb, hvor den studerende får rig mulighed for at afprøve viden og teoretiske kompetencer i praksis ude på projekterne. Som praktikant i Arkil bliver du inddraget i opgaver og er en vigtig del projektteamet lige fra første dag, du træder ind ad døren.

 

Find ledige jobs hos Arkil A/S her

Arkil er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Bioanalytiker/Laborant Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Diplomingeniør Ingeniør It-ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Maskiningeniør Miljøteknologi Procesingeniør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Arkil A/S

Søndergård Alle 4
6500 Vojens