Arkil A/S

Arkil – et stærkt team

Arkil er en af Danmarks største børsnoterede virksomheder med cirka 1800 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet.
Arkil bygger broer, lægger kabler og skaber forbindelse. Vi renser den forurenede jord, bygger kloakker og leverer et renere miljø. Vi anlægger fra grunden, bygger fundamenterne, laver havnebyggeri, producerer asfalten og baner vejen frem. Vi passer vejen, når den er bygget, og bevarer den høje standard.
Som ansat i Arkil, hvad enten det er som ingeniør, administrativ medarbejder eller elev, er du med andre ord med til at skabe den infrastruktur, der binder Danmark sammen.

Ingeniør
Arkil mestrer alle anlægsdiscipliner med specialistkompetencer inden for blandt andet havnebyggeri, motorveje, højhastighedsbaner, letbaner, broer og klimasikring med tunnelering. Som ingeniør kommer du til at indgå i et team af projektledere og er med til at sikre, at der er styr på produktion, bemanding, tidsplan, økonomi, kvalitetskontrol og sikkerhed. Mange af vores opgaver involverer flere discipliner, og du kommer derfor ofte til at samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

Lærlinge
Vi har en målrettet og seriøs lærlingepolitik, der betyder, at vi fra dag ét tager hånd om vores elever, så du får en struktureret og meningsfyldt lærlingetid, hvor du får tilknyttet din egen personlige mentor. Stort set alle vores elever gennemfører – ofte med medaljer og ros. Rigtig mange elever fortsætter i en stilling hos Arkil efter endt uddannelse, da de fremtidige jobmuligheder som eksempelvis anlægs- og bygningsstruktør er gode.
Vi tager hånd om dig fra starten
I Arkil tager vi hånd om alle – lige fra medarbejderen på kontoret, til entrepriselederen, lederen eller medarbejderne i marken. For at sikre, at alle nye medarbejdere får en god start, bliver du fra dag ét koblet på en erfaren kollega. Kollegaen sørger for, at du bliver introduceret til organisationen og lærer kulturen at kende. Det sikrer, at nye medarbejdere hurtigt får en god forretningsforståelse.

Arkil lægger stor vægt på at være:

  • En virksomhed med fagligt dygtige og innovative medarbejdere og en god tone i et samarbejde med høj troværdighed og integritet.
  • Decentralt organiseret med uddelegering af ansvar, stor fleksibilitet og tværgående samarbejde.
  • En virksomhed med udviklingsmuligheder. Vi efteruddanner koncernens medarbejdere, så vi bevarer og øger fagligheden på alle niveauer.
Find ledige jobs hos Arkil A/S her

Arkil er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Bioanalytiker/Laborant Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Diplomingeniør Ingeniør It-ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Maskiningeniør Miljøteknologi Procesingeniør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Arkil A/S

Søndergård Alle 4
6500 Vojens