ANMASI

Vi tilbyder gode og specialiserede løsninger til dig

Hos Anmasi tilbyder vi løsninger inden for rensning med ultralyd, vaske- og renseteknologi til industrien, og vi tilbyder dig et bredt og forskelligartet sortiment af standardløsninger, men samtidig tilbyder vi også specialiserede løsninger.

Så vi har helt sikkert også en løsning, som passer til din virksomhed. Hos Anmasi sikrer vi dig gode og solide løsninger på baggrund af vores viden inden for ultralydsrensning, spulevask, kemi og opløsningsmidler – så uanset din problemstilling, så kan du finde den rigtige løsning hos os.

Vi har erfaring inden for både fjernelse af olie- og kølesmøremidler, ny og gammel rust, maling, hærdet og flydende epoxy, rensning af emner efter 3D-printning og vask af gummielementer.

Virksomheden er grundlagt af Jan Hedeby Sørensen, der med sine mere end 25 års erfaring i branchen, ønskede at skabe en mere kundefokuseret virksomhed, der er med kunden hele vejen, hvor samarbejde og løsningen er i fokus. Derfor håndterer Anmasi i dag, alt fra det rigtige vaskeanlæg og logistikken til kemien.

Find ledige jobs hos ANMASI her

Anmasi er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Indkøb Montør Programmering Salg Smed Svejser Økonomi/Regnskab

ANMASI

Thorsvej 106
7200 Grindsted