Akademikernes A-kasse

Fakta om os

Vi vil sætte nye standarder for, hvordan en a-kasse kan hjælpe sine ledige medlemmer i arbejde. Det forpligter.

Akademikernes A-kasse er landets suverænt største a-kasse for højtuddannede. Vores ca. 210.000 medlemmer tæller selvstændige og lønmodtagere fra det offentlige og private arbejdsmarked samt studerende fra universiteter og højere læreanstalter.

Akademikernes A-kasse blev etableret 1. juli 2013 ved fusionen af de to fremgangsrige a-kasser, Akademikernes A-kasse og Ingeniørernes A-kasse.

Vi får ledige akademikere i arbejde

Vores vision er, at Akademikernes A-kasse er et forbillede. Vi sætter nye standarder for måden at drive a-kasse på i Danmark. Bl.a. samarbejder vi tæt med erhvervslivet om aktivt at finde og skabe arbejdspladser til vores højtuddannede medlemmer.

Vores mission er at få akademikere i job. Det er kernen i alt, hvad vi foretager os. Det enkelte menneskes fag, situation og ønsker danner grundlaget for vores rådgivning og jobrettede initiativer.

Vores mission stiller krav til vores faglighed og evne til at tænke nyt. Det har også medført, at vi prioriterer at være til stede i hele landet. Vi tror på, at mødet mellem mennesker gør en forskel for det arbejde, vi udfører.

Vores værdier gennemsyrer hele organisationen. De er vores fælles udgangspunkt i samarbejdet med hinanden, medlemmerne, virksomhederne og myndighederne. Vi viser hver dag, at værdierne ikke bare hører hjemme på en plakat. Eller her på hjemmesiden. De hører hjemme i arbejdet.

Medarbejdere og ledelse har givet hinanden håndslag på, at vi vil være:

  • Kreative
  • Ambitiøse
  • Respektfulde
  • Sociale
  • Engagerede
Læs mere her

Akademikernes A-kasse

Lysholt Allé 6
7100 Vejle

Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg

Englandsgade 25
5000 Odense C