Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S har siden 1975 skabt byggetekniske løsninger funderet på vores særlige specialistkompetencer.

Ajcon A/S er i dag en førende entreprenør indenfor byggeri til levnedsmiddelindustrien, transportsektoren og cateringbranchen i Danmark og har de senere år også skabt stærke referencer indenfor medicinalindustrien. Vi tilbyder:

  • Totalentrepriser
  • Projektering
  • Hovedentrepriser
  • Fagentrepriser

Uanset hvilken type erhvervs- og industribyggeri det drejer sig om, er vores omdrejningspunkt altid byggetekniske løsninger, udviklet med et skarpt arkitektonisk øje. Vores DNA kombinerer entreprenørens kompetencer med ingeniørens know how. Vi har gennem tiden markeret os som en førende entreprenør indenfor byggeri til levnedsmiddel, transport og catering, og vores mål er fortsat at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område. Derfor lægger vi også stor vægt på at opsamle, fastholde og videreudvikle ny viden og kompetence. Vi bygger for såvel store som små virksomheder, der har høje kvalitetskrav. Fælles for dem er, at de er kompromisløse, når det kommer til at finde den helt rigtige løsning.

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø er selvsagt et vigtigt omdrejningspunkt for Ajcon.

For det første er vores medarbejdere vores vigtigste ressource. De fleste har været hos os i årevis – og vi vil gerne have, de bliver så længe som muligt. For det andet betaler et godt arbejdsmiljø sig altid. En effektiv dagligdag med styr på sikkerheden øger effektiviteten og dermed konkurrenceevnen. Oven i det får vi glade og trygge medarbejdere som altid stræber efter at give vores kunder markedets bedste service.

Find ledige jobs hos Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S her

Ajcon A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Arbejdsmiljø Arkitektur Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Forhandling Indkøb Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Marketing Salg Sikkerhedsledelse Sociale medier Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S

Hjulmagervej 8
7100 Vejle