Ærø Kommune

Ærø Kommune er beliggende i det Sydfynske øhav.

Øen er kendt for det frie liv, tryghed, natur og det gode liv. Øen er selvforsynende med vedvarende energi og er nytænkende inden for brugen af energi og teknologi. Økologien blomster på Ærø og busserne er gratis.

Kommunen har ca. 6000 indbyggere og der er ansat ca. 800 personer til at varetage kommunens opgaver. Der bliver løbende opslået stillinger og vi kan tilbyde elevpladser inden for de forskellige arbejdsområder i kommunen.

Erhvervslivet blomster på Ærø.

Alt fra det maritime til iværksættere, små erhvervsdrivende og til skibsværftet som øens største arbejdsplads. Løbende er der brug for kvalificerede arbejdskraft. De samlede stillinger på Ærø finder du på Jobportalen.

Se stillingsopslagene her.

Tilflytterservice

Ønsker du at følge din drøm om at blive bosat på øen, kan Ærø Kommune tilbyde dig råd og vejledning. Bosætningsmedarbejderen hjælper dig på vej og kan svare på relevante oplysninger om ø-livet, bolig, pasningstilbud osv. Alt det der skal være styr på, for at begynde et nyt liv på Ærø.

Læs mere her:

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen på Ærø og leve det gode liv på Ærø!

Find ledige jobs hos Ærø Kommune her

Ærø Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Ernæring (diætist) Fysio- og ergoterapeut Generalist HR Kommunikation Ledelse Offentlig administration Psykiatri Pædagogik Sang/musik – musikpædagog Socialrådgiver Sundhed Sygeplejerske Teknisk Service Økonomi/Regnskab

Ærø Kommune

Rådhuset, Statene 2
5970 Ærøskøbing