adformation

Som en del af adformation skal du derfor ikke kun mestre dit håndværk.

Du skal have en passion for virksomheder, for det der driver dem. Du forstår at god rådgivning og løsninger kommer helt rundt om problemstillingerne, og vækst og salg ikke er et mål for vores kunder alene, hvis organisationen bag ikke kan følge med.

Vi arbejder med virksomheder af alle størrelser, og i alle disciplinerne af reklame og markedsføring. Derfor skal du finde udfordringerne i din faglighed og din evne til at tænke ud af boksen, når kunderne udfordrer dig på målsætninger og ressourcer – eller når vi internt udfordrer hinanden på lige at gøre en genial løsning 10% bedre. Du vil blive udfordret på din evne til at analysere, tænke kreativt, tænke i nye medier og i fremtidens mange digitale muligheder. Du vil blive udfordret når du skal præsentere for kunder udenfor landets grænser, hvor kultur også spiller ind.

Med et stærkt og erfarent team bag dig, vil du komme til at arbejde med regionale som globale problemstillinger. Du vil få en stor berøringsflade hvor alt hvad du rører ved betyder noget, og derfor skal det også betyde noget for dig.

Alt dette skaber vi i et uhøjtideligt fællesskab af specialister, hvor godt humør, vidensdeling og engagement i hinanden gør os stærkere sammen end vi ville være hver for sig.

Så hvis du også er forretningsdrevet og udviklingsorienteret – og din passion er virksomheder og den smarteste vej til deres målsætninger – så er det måske dig vi leder efter til at supplere vores team.

Find ledige jobs hos adformation her

adformation er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Art Director Automation/Automationsteknolog Business Intelligence Datamatiker Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Eksportsalg Erhvervsudvikling Formidling Grafiker Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Ledelse Marketing Multimedia Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Sociale medier Tekstforfatter

adformation

Nørregade 34A
6100 Haderslev