Abena

Abena er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa.

Vi efterlever vores værdier: TillidRetfærdighedSamarbejde. Samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Koncernen beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande. Kunderne er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder samt hotel-, restaurant- og cateringbranchen.

Koncernen producerer og sælger kvalitetsprodukter, der henholdsvis produceres på egne fabrikker og sources fra producenter med specialviden. Koncernen har udarbejdet en ambitiøs strategiplan, der skal sikre stor vækst og international udvikling.

Som vores nye kollega, vil du få ansvaret for dit eget arbejde og indflydelse på resultatet af vores fælles indsats. Vi har en uformel organisation, der giver dig mulighed for at vokse med opgaverne, og vi støtter dig i at udnytte dine evner og kompetencer fuldt ud. Hos Abena er der plads til selvstændighed og afprøvning af nye muligheder.

Find ledige jobs hos Abena her

Abena er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Elektriker ERP-systemer Formidling Generalist Indkøb Ingeniør Kommunikation Lager og logistik Ledelse Marketing Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Transport Turisme og oplevelsesøkonomi Økonomi/Regnskab Økonomistyring
Abenas historie

Abenas historie
Abena, grundlagt i 1953, er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa i Sønderjylland. Koncernen, der er repræsenteret med egne datterselskaber i en lang række lande, leverer over 25.000 forskellige produkter og opererer i mere end 60 lande verden over.

Abena

Egelund 35
6200 Aabenraa