Aabenraa Kommune

I Aabenraa Kommune er vi cirka 5000 kolleger med mange forskellige uddannelser såsom biolog, ingeniør, jurist, fysioterapeut, arkitekt, økonom, kommunikationsmedarbejder, bibliotekar….. Vil du også med på holdet?

Med cirka 5000 medarbejdere i institutioner og forvaltninger er Aabenraa Kommune den største arbejdsplads i Aabenraa Kommune. Så du finder mange karrieremuligheder og forskellige fagområder på de mange kommunale arbejdspladser.

Kompetenceklynge på specialområdet
Der er mange specialinstitutioner for handicappede i Aabenraa Kommune, hvilket betyder, at vi i kraft af vores dygtige medarbejdere har en særlig kompetenceklynge på dette område.

Karriere i forvaltningen
I kommunens forvaltninger finder du mange job- og karrieremuligheder. For eksempel inden for økonomi, jura, HR, kommunikation, byplanlægning, sundhedsplanlægning, kulturprojekter og ledelse.

Som ansat i Aabenraa Kommune vil du opleve fagligt ansvar, gode efteruddannelsesmuligheder og mulighed for fleksible arbejdstider, der tilgodeser familielivet.

Du kan altid se alle ledige job på Aabenraa Kommunes hjemmeside.

Et stort fællesskab
Som medarbejder i Aabenraa Kommune bliver du en del af et stort fællesskab, der kommer til udtryk, når vi holder fælles personalefest eller trækker i kommuneløbetrøjen til diverse motionsløb.

Vi skaber sundhed og læring – både som arbejdsplads og som kommune for de 60.000 borgere, der bor her. Det skal mærkes, at Aabenraa Kommune er et attraktivt sted at bo og arbejde. Derfor er sundhed og læring på dagsordenen i mange sammenhænge i kommunen.

En god modtagelse for tilflyttere
Tænker du på at flytte til Aabenraa eller omegn? Så har du sikkert en masse tanker om, hvordan det er at bo, arbejde og vokse op her.

Vi tilbyder hjælp fra en af vores bosætningskoordinatorer. De kan bl.a. hjælpe med at finde bolig, børnehave eller byggegrund: Kort sagt alt det, der skal styr på, når man river sig selv og måske sin familie op med rode for at plante sig om.
Aabenraa Kommune tilbyder også et netværk for tilflyttere, og vi kan hjælpe med at finde et job til din partner.

Vi glæder os til at få dig som ny kollega!

Find ledige jobs hos Aabenraa Kommune her

Aabenraa Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Beskæftigelsesfaglig Byplanlægning Civilingeniør Datamatiker Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Diplomingeniør Formidling Forskning Generalist HR Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Ledelse Marketing Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Psykologi Pædagogik Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Tekniker Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Aabenraa Kommune

Skelbækvej 2
6200 Aabenraa