Vælg Syddanmark

Syddanmark er Sagen

Er dit speciale overstået, er du eller din partner jobsøgende, eller er din familie pludselig blevet større?
Der kan være mange grunde til, at du ser efter nye job- og boligmuligheder. Alt skal gå op i en højere enhed nu, hvor karrieredrømme, boligdrømme og familiedrømme mødes.

Du vil sikkert gerne slå dig ned i et område med en masse spændende arbejdspladser, hvor boligpriserne er lave, og hvor der er plads til hele familien.

Har du overvejet at flytte til Syddanmark?

 

"

Syddanmark syder af liv, og med sine mange jobmuligheder, landets næstlaveste kvadratmeterpris, og et væld af fritidsaktiviteter for dig og hele din familie, er det en oplagt flyttedestination.

I alle Syddanmarks kommuner står dedikerede tilflytterguides klar til at hjælpe dig og din familie godt på plads i området.

“Mange bliver overraskede, når de finder ud af, at min fornemste opgave er at hjælpe dem – og at det ikke koster dem noget,” fortæller Louise Nielsen, Tilflytterguide i Vejle Kommune.

Tilflytterguiderne er parate til at kickstarte dit nye netværk, og de svarer hellere end gerne på spørgsmål som:

Hvor langt er der til de forskellige institutioner? Hvilke fritidsmuligheder er tilgængelige? Hvor finder jeg min drømmebolig?

 

Naturen som nabo

Slår du rødder her, får du desuden den enestående Syddanske natur helt tæt på, fra Vadehavet i vest til fjord-landskabet mod øst og de mange skovstrækninger i mellemlandet.

Den Syddanske natur er ikke til at stå for, og hvor end i regionen du befinder dig, er den altid nær.

 

Et job for enhver smag
Syddanmark har masser af jobs at byde på, og uanset om du søger jobs inden for Robot, IT & Teknologi, Produktion & Industri, Energieffektivisering & Elektronik, Offshore & Energi, Sundhedssektoren, Design & Innovation, eller noget helt andet, så har du enestående jobmuligheder inden for rækkevidde.

Her finder du mastodonter som Lego, Danfoss og Linak, men også et væld af attraktive mellemstore virksomheder med behov for flere højtkvalificerede kandidater.

 

Gå på opdagelse på siden og lær mere om Syddanmark

Find dit fremtidige job

Gå til Karriereportalen