Tilflytterservice i Sydvestjylland

Velkommen til Sydvestjylland

– mærk energien, historiens vingesus, havets dragen og storbyens stemning!

Sydvestjylland – storslået enkelt. Fra Nymindegab i nord til Grænsen i syd – fra Fanø i vest til Hærvejen i øst. Vesterhav og Vadehav venter på dig. Her er smuk natur, levende byer, handlekraftige mennesker, spændende historier, et rigt kulturliv og meget, meget mere.

Du kan bosætte dig på landet med urtehaven i baghaven, bygge et helt nyt hus i et kvarter fyldt med børnefamilier eller flytte ind i en moderne lejlighed i byen og gøre brug af byens faciliteter og tilbud.

Lad dig forføre af den spændende kultur – alt fra jernalderen og vikinger til dansk design i verdensklasse og den nyeste streetkultur, der holdes i live og i udvikling af egnens ildsjæle.

Forvent dig noget særligt! Du vil være tæt på bylivet, naturen og resten af Europa – ja hele verden – på én og samme tid.

Vores tilflytterkonsulenter er klar til at hjælpe

I Sydvestjylland står vi klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til bosætning i området. Din lokale tilflytterkonsulent vil hjælpe dig med spørgsmål og tilbyder dig en bred vifte af forskellige tilbud, både før og efter din ankomst.

Tilflytterkonsulenterne tilbyder deres assistance omkring spørgsmål vedrørende flytning og bosætning. Det kan være opklarende spørgsmål omkring boligmuligheder, skoler og andre offentlige muligheder samt sociale og kulturelle tilbud i området.

Mød holdet af tilflytterkonsulenter i Sydvestjylland og spousekonsulent i Esbjerg her.

Sydvestjylland byder på noget af Danmarks smukkeste og mest unikke natur.

  • Nyd det skønne Vesterhav eller pluk østers ved Vadehavet, der velfortjent er på UNESCOs verdensarvsliste.
  • Oplev det fantastiske Sort Sol.
  • Hop på cyklen og kør ud over Vardes vidder eller prøv kræfter med Danmarks bedste mountainbikeruter.
  • Mærk historiens vingesus i Nordens ældste by Ribe med den storslåede domkirke i centrum.