Tilflytterservice i Sønderjylland

Velkommen til Sønderjylland – porten til Europa

Sønderjylland består af de fire kommuner Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder.

Det sydlige Jylland byder på et uspoleret og autentisk stykke af Danmark. Her venter dig noget af Danmarks smukkeste og mest unikke natur – alt fra Vadehavet og det flade landskab i vest til bakkede dale og fjordlandskabet i øst.

I Sønderjylland får du hele Europa for dine fødder og mulighed for spændende uddannelses- og karrieremuligheder. Kun en kort køretur væk finder du den tyske grænse og metropolen Hamborg med sine 5 mio. indbyggere.

Den lokale nærhed forenes med nye perspektiver gennem en mangfoldig historie, det rige kulturliv og innovative tænkere. Sønderjylland giver dig plads til store armbevægelser – og vi har sørget for, at du ikke kommer til at kede dig!

Vores tilflytterkonsulenter er klar til at hjælpe

I Sønderjylland står vi klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til bosætning i området. Din lokale tilflytterkonsulent vil hjælpe dig med spørgsmål og tilbyder dig en bred vifte af forskellige tilbud, både før og efter din ankomst.

Tilflytterkonsulenterne tilbyder deres assistance omkring spørgsmål vedrørende flytning og bosætning. Det kan være opklarende spørgsmål omkring boligmuligheder, skoler og andre offentlige muligheder samt sociale og kulturelle tilbud i området.

Mød holdet af tilflytterkonsulenter i Sønderjylland her.

Sønderjylland – tæt på livet, tæt på naturen, tæt på verden.

  • Mærk historiens vingesus ved Dybbøl Banke, som var slagmarken for krigen i 1864.
  • Vær med, når den årlige ringriderkonge kåres efter en intens turnering.
  • Gå på opdagelse i den forunderlige verden ved Danfoss Universe, hvor leg og videnskab forenes i en lærerig oplevelse.
  • Fordyb dig i den fredfyldte og mange steder uberørte natur langs Gendarmstien eller Hærvejen, hvor du bestemmer tempoet – på cykel eller til fods.
  • Spis dig mæt i det sønderjyske kagebord.
  • Nyd Rømøs store strande, hvor der er plads til at slippe dit indre legebarn løs med kite-buggy, surfing, drageflyvning, ridning.