Tilflytterservice i Syddanmark

Vi byder dig velkommen – personligt!

At flytte hele familien til en ny landsdel er en stor mundfuld. Derfor får du i Syddanmark personlig hjælp til at sikre, at du bosætter dig i præcis den by, hvor I har lyst til at blive i mange år – og i nogle kommuner kan du endda ringe efter almindelig fyraften.

Det syddanske tilflytterinitiativ har til formål at byde alle tilflyttere velkommen til regionen og sikre, at nye borgere bliver godt modtaget – både internationale og danske. De lokale tilflytterguides hjælper tilflyttere med at falde til, introducere dig til sociale netværk og aktiviteter i lokalområdet. Tilflytterguiden kan hjælpe dig med at finde svar på alle de spørgsmål, du måtte have som nytilflytter – både før, under og efter.

Tilflytterkonsulenterne tilbyder deres hjælp med spørgsmål omkring tilflytning, f.eks. vedrørende bolig, skoler, institutioner og andre offentlige services. Derudover tilbyder de også hjælp og støtte til at falde til i det nye område, facilitere netværksmøder med andre tilflytter og information om sociale og kulturelle tilbud.

Kontakt din lokale tilflytterservice og hør mere om, hvordan de kan hjælpe dig – find din kommune nedenfor.