Service til medfølgende partnere

Medfølgende partnere får hjælp fra partnerlivskonsulenten

Er du medfølgende partner til en højtuddannet eller højtkvalificeret, der har fået job i Syddanmark? Så få hjælp til at finde et job og få et lokalt netværk gennem den lokale partnerlivskonsulent.

En ny karriere i Syddanmark betyder måske, at du og din familie må flytte. I det tilfælde er den medfølgende ægtefælle og børns velbefindende afgørende. Det er vigtigt for familien, at den medfølgende partner også kan finde job, og dermed indhold i sit liv. I Syddanmark har I derfor en hel unik mulighed for at få håndholdt rådgivning omkring karriereforløb og muligheder for medfølgende partnere.

To partnerlivskonsulenter repræsenterer hver deres syddanske område – Sydvestjylland og Sønderjylland. De to partnerlivskonsulenter arbejder tæt sammen på tværs af kommunegrænser for at hjælpe medfølgende partnere i hele Syddanmark i job.

Målgruppen for initiativet er danske og internationale tilflyttere, som er flyttet til Syddanmark, fordi deres partner har fået job i regionen.

Hvem kan få hjælp af partnerlivskonsulenten?

For at gøre brug af partnerlivskonsulenternes service skal man opfylde følgende krav:

  • være bosiddende eller have tæt tilknytning til en virksomhed i Syddanmark
  • være ægtefælle eller partner til en medarbejder i en virksomhed i Syddanmark
  • forvente at blive bosat i Syddanmark et år eller længere

 

(Siden opdateres i januar)

Sydvestjylland

Esbjerg

Spousekonsulent Nicole Devon Hogan står klar til at hjælpe medfølgende partnere i Sydvestjylland for borgere bosat i Esbjerg Kommune.

Kontaktinformation: 

Spousekonsulent
Nicole Devon Hogan
T: +45 2364 1702
M: nicho@esbjergkommune.dk

Læs mere

En verden af muligheder for medfølgende partnere i Syddanmark

Partnerlivskonsulenterne vejleder og bygger bro til den brede pallette af tilbud, som findes i Syddanmark – jobsøgningskurser, mentorprogrammer, sociale netværk, uddannelse og meget mere.

work-live-stay southern denmark står bag projektet Partnerliv i samarbejde med syddanske kommuner og lokale virksomheder, som ønsker at tage godt imod sine medarbejdere og medfølgende partnere. Projektet er støttet af Syddansk Vækstforum.