Service til medfølgende partnere

Medfølgende partnere får hjælp fra partnerlivskonsulenten

Er du medfølgende partner til en højtuddannet eller højtkvalificeret, der har fået job i Syddanmark? Så få hjælp til at finde et job og få et lokalt netværk gennem den lokale partnerlivskonsulent.

En ny karriere i Syddanmark betyder måske, at du og din familie må flytte. I det tilfælde er den medfølgende ægtefælle og børns velbefindende afgørende. Det er vigtigt for familien, at den medfølgende partner også kan finde job, og dermed indhold i sit liv. I Syddanmark har I derfor en hel unik mulighed for at få håndholdt rådgivning omkring karriereforløb og muligheder for medfølgende partnere.

To partnerlivskonsulenter repræsenterer hver deres syddanske område – Sydvestjylland og Sønderjylland. De to partnerlivskonsulenter arbejder tæt sammen på tværs af kommunegrænser for at hjælpe medfølgende partnere i hele Syddanmark i job.

Målgruppen for initiativet er danske og internationale tilflyttere, som er flyttet til Syddanmark, fordi deres partner har fået job i regionen.

Hvem kan få hjælp af partnerlivskonsulenten?

For at gøre brug af partnerlivskonsulenternes service skal man opfylde følgende krav:

  • være bosiddende eller have tæt tilknytning til en virksomhed i Syddanmark
  • være ægtefælle eller partner til en medarbejder i en virksomhed i Syddanmark
  • forvente at blive bosat i Syddanmark et år eller længere

 

Mød de to partnerlivskonsulenter nedenfor.

Sønderjylland

Aabenraa – Haderslev – Sønderborg -Tønder

Partnerlivskonsulent Tina Hansen Petersen står klar at hjælpe medfølgende partnere i Sønderjylland for borgere bosat i en af kommunerne Aabenraa, Haderslev, Sønderborg eller Tønder.

Kontaktinformation:

Partnerlivskonsulent
Tina Hansen Petersen
Tel.: +45 4034  3666
E-mail: thp@soenderjylland.dk

 

Læs mere

Sydvestjylland

Esbjerg – Fanø – Varde

Partnerlivskonsulent Jens Jørgen Bjerg står klar til at hjælpe medfølgende partnere i Sydvestjylland for borgere bosat i en af kommunerne Esbjerg, Fanø eller Varde.

Kontaktinformation: 

Partnerlivskonsulent
Nicole Devon Hogan
T: +45 2364 1702
M: nicho@esbjergkommune.dk

Læs mere

En verden af muligheder for medfølgende partnere i Syddanmark

Partnerlivskonsulenterne vejleder og bygger bro til den brede pallette af tilbud, som findes i Syddanmark – jobsøgningskurser, mentorprogrammer, sociale netværk, uddannelse og meget mere.

work-live-stay southern denmark står bag projektet Partnerliv i samarbejde med syddanske kommuner og lokale virksomheder, som ønsker at tage godt imod sine medarbejdere og medfølgende partnere. Projektet er støttet af Syddansk Vækstforum.

 

Læs mere