Om Den Syddanske Karriereportal

Måske tænker du ”Hvorfor dog Syddanmark?” - Fordi Syddanmark er et ualmindeligt spændende, attraktivt og internationalt sted at arbejde, hvor du får optimale faglige udfordringer og muligheder.

Denne syddanske karriereportal har til formål at skabe én samlet indgang til karrieremuligheder og ’det hele, gode liv’ i Syddanmark! Du får en ”one-stop-shop” til virksomhederne, jobmulighederne, menneskene, byerne, naturen, fritidslivet, familielivet, begivenhederne, ja i virkeligheden alt det, der giver dig et indblik i hvordan du kan skabe et godt liv og en udfordrende karriere i Syddanmark!

Bag den syddanske karriereportal står foreningen work-live-stay southern denmark – i daglig tale Foreningen WLS. Vi er stiftet af Region Syddanmark i samarbejde med private virksomheder og de syddanske kommuner og har en stærk bestyrelse bag os.

Vores formål er at samle de syddanske indsatser, der skaber gode vækstbetingelser for virksomheder og kommuner gennem tiltrækning af højtkvalificeret arbejdskraft. I Syddanmark tror vi på, at vi er stærkest, når vi står sammen, og arbejder sammen mod fælles mål. Derfor står vi skulder mod skulder og inviterer jer – de bedste talenter i både Danmark og resten af verden – indenfor.

Velkommen indenfor!

Skal du være en del af karriereportalen?

Er du en virksomhed, og ønsker du at få oprettet en virksomhedsprofil på den syddanske karriereportal, kan du udfylde denne formular. Du er velkommen til at kontakte Marianne Solkær for mere information.

Læs mere om Foreningen WLS, vores medlemmer og ydelser.

work-live-stay southern denmark er til dette projekt bevilliget midler fra Syddansk Vækstforum

Vi er her for at gøre det nemmere for dig – og måske din familie – at flytte til Syddanmark i samarbejde med de syddanske kommuner.

Det betyder, at du i alle de 22 kommuner i Syddanmark får den bedste service, når du leder efter den rette bolig, vil have viden om lokale foreninger, netværk og job og fritidsaktiviteter til eventuel ægtefælle og familie – og meget andet.

Og vi tænker på hele din familie, hvis du er flyttet hertil. Vi mener, at et stærkt fokus på god modtagelse er vigtigt, for at du og din familie har lyst til at blive her. Derfor arbejder vi sammen med de syddanske kommuner og lokale virksomheder om at sikre jeres trivsel – både med arbejdsliv og familieliv for øje.