Sundhedskarriere i Syddanmark

Sundhedssektoren
Attraktiv karriere i den syddanske sundhedssektor
Mulighed for en karriere med stort ansvar.

Faglig Stærk Syddansk Sundhedssektor

Overalt i Syddanmark findes der adskillige spændende karriereveje til dig, der er uddannet indenfor sundhedsområdet og søger nye udfordringer.

Her får du mulighed for at udvikle dig, arbejde selvstændigt med stort ansvar og så er det en unik mulighed for at lære borgerne i Region Syddanmark meget bedre at kende.

På Sygehus Lillebælt (SLB) i Vejle kan man blandt andet bryste sig af for 4 år i træk at være Danmarks førende indenfor kræftbehandling. Så har du en særlig interesse eller kompetencer indenfor området, er Sygehus Lillebælt en oplagt mulighed.

Hvad enten du ønsker at arbejde med somatiske patienter på ét af regionens mange sygehuse, blive udfordret i et professionelt miljø i psykiatrien eller i en af regionens private lægepraksis, så er der her noget for dig!

 

Se flere fyrtårne

{{(companies|startsWithLetter:activeLetter).length}} virksomheder vist

Se alle virksomheder inden for Sundhedssektoren
Virksomheder indenfor {{actualBranche.brancheName}}

  • ALLE
  • {{letter}}
{{company.Name}}

Tilfredse patienter giver arbejdsglæde

Sygehus Lillebælt har en ambition om at være ’Patienternes Sygehus’.
Det klare fokus på patienterne, et fladt hierarki, en høj grad af tillid og
holdånd er noget af det, der er med til at tiltrække de bedste medarbejdere.

Når medarbejderne på Sygehus Lillebælt går på arbejde, ved de, at det altid handler om at give patienterne og deres pårørende den bedste pleje og behandling. ’Patienten først’ er et mantra på sygehuset, uanset om man er portør, sygeplejerske, afdelingsleder, køkkenmedarbejder, læge eller rengøringsassistent. Den tilgang har været med til at sikre landets sammenlagt højeste patienttilfredshed flere år i træk, og det er igen med til at give både arbejdsglæde og høj medarbejdertilfredshed.

Læs mere

Karriere i Psykiatrien

Drømmer du om at slå dine folder som læge i psykiatrien, giver Syddanmark dig mange muligheder for at springe op ad karrierestigen. Du får knap 3.000 nye kolleger, der alle i fællesskab arbejder for at sikre den bedste behandling af borgere med psykisk sygdom.

I psykiatrien i Syddanmark er der gode muligheder for at forske og arbejde – sågar i nye flotte rammer – over hele regionen. Du får mulighed for tæt kontakt med patienterne, tæt tværfagligt samarbejde, udvikling, forskning og god tid og kontinuerlige patientforløb.

Kontakt os endelig, så hjælper vi med at finde det helt rigtige sted til dig.

Vi arbejder også for at sikre vores medarbejdere løbende uddannelse, ligesom vi udbyder specialuddannelser til både læger, sygeplejersker og psykologer.

Læs mere om uddannelse og videreuddannelse i psykiatrien her.

Læs mere

Mød os på Psykiatrisygehuset

Få et glimt af de mange karrieremuligheder og mød nogle af dine måske kommende kolleger i psykiatrisygehuset her

Læs mere om karriere i psykiatrien her

Mød os på Psykiatrisygehuset
Yngre læger i Psykiatrien i Region Syddanmark

Yngre læger i Psykiatrien i Region Syddanmark

Drømmer du om din egen lægepraksis?

I Syddanmark har du i den grad mulighed for at forme din egen karriere som praktiserende læge og blive en del af et dynamisk område med gode karrierenetværk og mulighed for personlig udvikling.

Det skal være nemt at slå sig ned som læge i Syddanmark. Derfor vil regionen, sygehusene og kommunerne gerne hjælpe dig og din familie med afklaring af spørgsmål omkring bolig, børn, kultur og fritid. Læs mere her.

Se til højre hvor der er ledige praksis og brug for generationsskifte på Vestkysten, Sønderjylland og øerne og find information om den enkelte praksis.

Læs mere

Til yngre almenmedicinere

Overvejer du at blive praktiserende læge, så finder du her gode råd til hvordan du køber en privat praksis.

Læs mere

Tag pulsen på Esbjerg

Det gode liv som læge

Læs mere

Praksislæge i Sønderjylland

Få et indtryk af, hvordan det er at være praksislæge i Sønderjylland.

Praksislæge i Sønderjylland
Arbejdet som sygeplejerske i Region Syddanmark

Arbejdet som sygeplejerske i Region Syddanmark

Specialiseringsmuligheder på ét af de syddanske hospitaler

Kunne du tænke dig at arbejde som læge i somatikken? I Region Syddanmark har vi fire sygehusenheder, der sammen består af en række behandlingssteder, der alle giver rig mulighed for at skabe en karriere inden for somatikken.

Læs mere

Livet i Syddanmark

Syddanmark handler ikke kun om spændende karrieremuligheder, men også om et hav af oplevelser og aktiviteter, som du og din familie kan glæde jer til at få del i.

Hvem sagde Udkantsdanmark? I hvert fald ikke os i Syddanmark – vi er jo lige ved porten til Europa!

Gå på opdagelse i dit liv i Syddanmark her