Danmarks offshore- og energiklynge

Offshore og energi

Danmarks offshore- og energiklynge

Spredt over hele Syddanmark finder man virksomheder, der beskæftiger sig med offshore og energi.
Virksomhederne arbejder målrettet for at løse den globale energiudfordring indenfor energiteknologi og offshore – vind, olie og gas. Udviklingen går stærkt, og der er hele tiden behov for nye kræfter til branchen.

Især Esbjerg er omdrejningspunktet for Danmarks EnergiMetropol, og i dette område findes Danmarks højeste koncentration af virksomheder, der er beskæftiget i energibranchen.

Det betyder også, at der her er en meget specialiseret viden indenfor energisektoren og altså gode muligheder for at tilegne sig ny viden og udvikle sig.

Globale offshore-virksomheder som Maersk Oil, Ramboll Oil & Gas og Semco Maritime er med til at sikre udvikling og vækst. For at sikre at væksten fortsætter, arbejder virksomhederne i området tæt sammen med de lokale universiteter, bl.a. Aalborg Universitetet i Esbjerg, der har et særligt fokus på offshore energisystemer, udviklingen af fremtidens innovative energi- og offshoreløsninger.

Vil du gerne vide mere om karrieremulighederne i energibranchen, står vi klar til at hjælpe.

 

Se flere fyrtårne

{{(companies|startsWithLetter:activeLetter).length}} virksomheder vist

Se alle virksomheder inden for Offshore & Energi
Virksomheder indenfor {{actualBranche.brancheName}}

  • ALLE
  • {{letter}}
{{company.Name}}

Experience Esbjerg

Experience Esbjerg
Karriere i Syddanmark: Michael Winther

Karriere i Syddanmark: Michael Winther

Mød Michael Winther (Sales Manager), som flyttede fra København til Syddanmark for at arbejde for Semco Maritime. Michael deler ud af sine egne oplevelser med at følge karrieredrømmene til Syddanmark, og hvordan han sammen med sin kæreste nyder et simpelt liv tæt på både storby og natur.

Energy & Offshore Cluster

The Energy & Offshore Cluster in Esbjerg is one of the world’s leading energy clusters, with 250 highly specialised companies striving to overcome the global energy challenge by pushing the boundaries for offshore oil, wind and gas.

Energy & Offshore Cluster

Livet i Syddanmark

Syddanmark handler ikke kun om spændende karrieremuligheder, men også om et hav af oplevelser og aktiviteter, som du og din familie kan glæde jer til at få del i.
Hvem sagde Udkantsdanmark? I hvert fald ikke os i Syddanmark – vi er jo lige ved porten til Europa!

Gå på opdagelse i dit liv i Syddanmark her