Den syddanske energieffektiviseringshub

Energieffektivisering og elektronik

Førende indenfor udvikling af miljø- og klimavenlige løsninger

Den Syddanske energieffektiviseringshub

Syddanmark er førende indenfor udvikling af miljø- og klimavenlige energiløsninger, der hjælper private og virksomheder med at nedbringe energiforbruget.

Virksomhederne i regionen arbejder hårdt for konstant at forbedre kvaliteten og energieffektiviteten af deres produkter. Dette arbejde er understøttet af det anerkendte Mads Clausen Instituttet for Produktinnovation.

I Sønderjylland er der en særlig klynge af globale virksomheder som Danfoss, Linak og Lodam Electronics. De udvikler højteknologiske mekatronik-komponenter, lineære aktuatorer og elektroniske styringer. Og deres banebrydende arbejde tiltrækker mange spændende iværksætter-virksomheder til området. Faktisk er antallet af virksomheder i Sønderjylland steget med 60% over de seneste år. Virksomhederne i Sønderjylland leverer til hele verden og forventer vækstrater på 10-15 % frem mod 2020.

Syddanmark har i den grad brug for dig, der ønsker at gøre karriere – måske også internationalt – indenfor elektronik, miljø- og klimavenlige energiløsninger.
Vi kender virksomhederne og vil gerne hjælpe dig med at få taget de første skridt.

 

Se flere fyrtårne

{{(companies|startsWithLetter:activeLetter).length}} virksomheder vist

Se alle virksomheder inden for Energieffektivisering & Elektronik
Virksomheder indenfor {{actualBranche.brancheName}}

  • ALLE
  • {{letter}}
{{company.Name}}

Energy efficiency & Electronics Cluster

Sønderjylland er førende indenfor udvikling af miljø- og klimavenlige energiløsninger, der hjælper private og virksomheder med at nedbringe energiforbruget.

Energy efficiency & Electronics Cluster
Experience Sønderborg

Experience Sønderborg

Karriere i Syddanmark: Lise Linnebjerg Andersen

Mød Lise Linnebjerg Andersen (Talent Attraction Manager), som flyttede fra København til Sønderjylland. Lise deler ud af sine egne oplevelser med at følge karrieredrømmene til Syddanmark, og hvordan hun, ved at flytte til Syddanmark, kunne lave et succesfuldt karriereskift.

Karriere i Syddanmark: Lise Linnebjerg Andersen

Livet i Syddanmark

Syddanmark handler ikke kun om spændende karrieremuligheder, men også om et hav af oplevelser og aktiviteter, som du og din familie kan glæde jer til at få del i.
Hvem sagde Udkantsdanmark? I hvert fald ikke os i Syddanmark – vi er jo lige ved porten til Europa!

Gå på opdagelse i dit liv i Syddanmark her