Seks stærke fyrtårne skaber vækst i Syddanmark

Robot – energi – produktion – cleantech – innovation – offshore – sundhed – it – software – design – vi kan blive ved! Syddanmark har en række centrale vækstområder, der med hver deres kendetegn er fyrtårne indenfor deres felt både nationalt og internationalt. Det betyder et væld af faglige muligheder, alt efter hvor dine interesser og kompetencer ligger.

Find din fremtidige arbejdsplads i Syddanmark!

– se alle virksomhederne på den syddanske karriereportal på kortet nedenfor eller klik her for at se listen over alle virksomheder 

EnergiMetropol Esbjerg

Esbjerg er omdrejningspunktet for Danmarks EnergiMetropol, her findes den højeste koncentration af virksomheder, der er beskæftiget i energibranchen. Det betyder også, at der her er en meget specialiseret viden indenfor energisektoren og altså gode muligheder for at tilegne sig ny viden og udvikle sig.

Læs mere.

IT & Technology

Hvis du drømmer om at gøre karriere indenfor it eller robotteknologi, finder du her et væld af ambitiøse teknologivirksomheder – og mange af dem er i rivende vækst. Hør her Guilliermo Moli’s erfaringer med at bo og arbejde i Fyns it og teknologiklynge. Læs mere.

IT & Technology