Samtykke ved fremsendelse af ansøgninger

Samtykke til opbevaring af data ved fremsendelse af opfordrede og uopfordrede ansøgninger

Når du fremsender en ansøgning og eventuelt CV til work-live-stay southern denmark, enten via info@worklivestay.dk eller en af sekretariatets medarbejdere, accepterer du, at vi må behandle og opbevare dine data i overensstemmelse med Persondatalovens bestemmelser.

De typiske personoplysninger, som indsamles og opbevares i forbindelse med opfordrede og uopfordrede ansøgninger, er:  Køn, fødselsår, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, evt. oplysninger om indvandring, etnisk baggrund, væsentlige sociale problemer, uddannelsesniveau og beskæftigelsesstatus. Disse oplysninger er omfattet af persondataloven (lov nr. 429 om behandling af personoplysninger med senere ændringer).

Når du fremsender oplysningerne, accepterer du, at work-live-stay southern denmark må arkivere ansøgning og CV i en periode på 6 måneder med henblik på kontakt, hvis relevante stillinger bliver ledige. Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Accept af dette samtykke er ganske frivilligt, og kan til enhver tid tilbagekaldes ved kontakt til info@worklivestay.dk. Ønsker du ikke at acceptere samtykket, er det ikke praktisk muligt at få ansættelse i sekretariatet i forbindelse med projekter eller lignende.

Slette eller ændre i personlige oplysninger

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger work-live-stay southern denmark har registreret om dig ved at skrive til info@worklivestay.dk. Du har ifølge persondataloven ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger rettet eller fjernet, ligesom du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Privatlivspolitik, som er tilgængelig her på hjemmesiden.