Samtykke ved tilmelding til events

Samtykke

Samtykke ved tilmelding til events

Når du tilmelder dig en af vores events, skal du kun oplyse navn, virksomhed, titel og e-mail-adresse.
Vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Efter tilmeldingen bruger vi din e-mail adresse til udsendelse af information omkring det pågældende event (fx reminder, parkeringsoplysninger og tilfredshedsmåling).
Dit navn og virksomhedsnavn vil desuden fremgå af deltagerlister, som gøres tilgængelig på dagen. Navn og virksomhedsnavn deles desuden med evt. medarrangør (obs – vi videregiver ikke din mailadresse).

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvender vi eksempelvis WordPress til tilmeldinger.
Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.
Du kan enhver tid afmelde din deltagelse i eventen i henhold til de vilkår, som står oplyst på tilmeldingsiden.

Dine oplysninger opbevares i henhold til de til enhver tid gældende retningslinjer for opbevaring af projektdata under Erhvervsstyrelsen og De Regionale Vækstfora.

Ved afmelding
Hvis du afmelder dig rettidigt, sletter vi din e-mail adresse i deltagerlisten.
Vi kan fra andre sammenhænge, fx nyhedsbrevstilmeldinger, have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra en event. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Rettelser af dine oplysninger
Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem ved at kontakte os på info@worklivestay.dk, og give os besked om de nye oplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Privatlivspolitik, som er tilgængelig her på hjemmesiden.