Nyhedsbrevssamtykke

Samtykke

Nyhedsbrevssamtykke

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev skal du kun oplyse navn og e-mail-adresse. Vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Efter tilmeldingen bruger vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder information om tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft samt relevante tilbud og events.

Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 10-12 gange årligt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvender vi eksempelvis Mail Chimp til udsendelse af nyhedsbreve.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Hvad bruger I informationerne til?
Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links.

De oplysninger, vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene, bruger vi til at forbedre vores service, og gøre os i stand til endnu bedre at målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Ved afmelding
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene, som du modtager fra os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev

Vi kan fra andre sammenhænge (f.eks. køb eller deltagelse i arrangementer) have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Rettelser af dine oplysninger
Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på info@worklivestay.dk og give os besked om de nye oplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Privatlivspolitik, som er tilgængelig her på hjemmesiden.